Euroopan valtiot voisi nyt julistaa Venäjän terroristiksi Ukrainassa ja viedä ensi viikolla joukkoja sinne

Kysymys kuuluu – miten Suomi voisi ylläpitää Venäjälle reittiä rikkoa kaikkea kansainvälistä oikeutta sillä että Suomi itse noudattaa sitä.

https://yle.fi/a/74-20079764

Eikö Suomi itse silloin itse riko kansainvälistä oikeutta – mukaan lukien se että Suomi itse rikkoo ja uhkaa omaa suvereniteettiaan.

Venäjähän rikkoo kaikkea kansainvälistä oikeutta – ja länsi omilla toimillaan oikeuttaa ja turvaa sen – mukaan lukien Venäjän uhka lännen valtioiden omalle suvereniteetilleen.

Eikö tämä ole varsin surkea esitys lännen oikeusoppineilta.

Wikipedia:

” Suvereniteetti tarkoittaa täydellisen, ehdottoman ja riippumattoman vallan omaamista jollain maantieteellisellä alueella tai valtaa päättää jostain tietystä asiasta.[1][2] Suvereeni on toisin sanoen taho: joko konkreettinen (kuten ”keisari”) tai abstrakti, (kuten ”valtio”), jolla on ehdoton valta päättää alueen laista ja hallinnosta. Ulkoinen suvereniteetti tarkoittaa valtion riippumattomuutta toisista valtioista ja sisäinen suvereniteetti oikeutta käyttää omaa valtiovaltaa omalla alueellaan. ”

Ja tätäkään lännen oikeusoppineet eivät saa sanotuksi suustaan ulos

Venäjän ongelmaanhan olisi ratkaisu johon on kaiketi olemassa kaikki perusteet – jonka nojalla länsi voi toteuttaa Venäjää kohtaan kaikki toimet ilman suoraa sotilaallista voimankäyttöä – joita se voisi sodassa käyttää. Mutta myös kohdennetun sotilaallisen voimankäytön.

Länsi voisi julistaa Venäjän terroristivaltioksi ja etenkin Ukrainan sodan Venäjän terrorismiksi – jolloin länsi tai yksittäiset valtiot voisivat viedä heti joukkoja Ukrainaan estämään Venäjän terrorismi.

Esimerkiksi Ranska, Puola, Suomi, Tanska, Britannia, Japani voisi tällä viikolla julistaa Venäjän terroristiksi Ukrainassa ja viedä ensi viikolla joukkoja sinne sotimaan Venäjän terrorismia vastaan. 

Jolloin saadaan tämä Putinin Venäjän ongelma nopeasti hoidettavien asioiden listalle – viedään puoli miljoonaa sotilasta, panssareita ja hävittäjiä Ukrainaan ja ajetaan Venäjä sieltä pois.

Niin yksinkertaista se on – jos niin halutaan.

Eikä Kiina ja Intiakaan voisi asialle yhtään mitään.

eerojuhani vaarala

Orpo esittelee kansalle oikeiston etiikan realismin.g

Vastakkaisesti kohdistuvat ja rinnastuvat epäkohdat ovat syviä hitaasti parantuvia haavoja - ja niitä Orpon hallitus tekee sarjatulella. Ei ihme että rkp:n puheenjohtaja haluaa paeta puheenjohtajuudestaan mepiksi - rkp:n perusta on halkeillut.

Orpo esittelee kansalle hyödyllisten idioottien avulla - mukaan lukien perussuomalaisten äänestäjät - mikä on oikeiston etiikka ja sen mukainen kasvoille lyöty ruma realismi.

***

Valtion tuet pitää panna poikimaan vain ja ainoastaan vientiä - edes tuotekehitystukea ei pidä antaa - miksi - siksi että vientituki sisältää jo vaatimuksen tuloksekkaasta tuotekehityksestä joka yrityksen pitää itse maksaa - kun yritys joutuu itse maksamaan tuotekehitystukensa - niin taatusti tuotekehitysosasto ei uskalla laiskotella.

Ja eikö siis yritysten saamat valtion tuet pitäisi laittaa vientitavoitteisiksi - jos tuki ei nosta vientiä tuki pitää lopettaa. Niin kuin raviratojen tuki pitää heti lopettaa koska sillä ei ole mitään tekemistä viennin kanssa.

Ja myös niin että valtiontukia pitää hakea tuloksellisiin vientihankkeisiin. Muihin tukia ei anneta.

Silloin valtio panostaa tulosta vaatien Suomen keskeiseen ongelmaan - siihen että suomalaiset ei osaa viedä.

***
Eikö maailmassa ole yhtään arvotietoista eettistä maata - joka sanoo että nyt tämä riittää. Ja lähettää joukkojaan ja hävittäjiä lentäjineen Ukrainaan.

***
Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu