Halla-ahon lähtöön saattaa olla kaksi itsetutkiskelusyytä

Halla-ahon lähtöön saattaa olla kaksi itsetutkiskelusyytä

Ensimmäinen se että hän ehkä tajusi että maahanmuuttovastaisuus on hänessä liian syvällä – että vaikka hän siisti ansiokkaasti puolueen rivejä asiattomuuksista niin hänessä itsessään oli maahanmuuttovastaisuus niin herkästi laukeava emotionaalinen refkeksi ja yhteys kaikkeen – että hän tiesi että se ei voi modernissa maailmassa kantaa. Maailma on ja pysyy kansainvälisenä eikä sitä pakoon pääse.

Toiseksi hän saattoi ymmärtää ettei hänellä ole todellista poliittista argumentointikykyä – ja päätyisi ennenpitkää väistelijän rooliin jossa hän nyt jo oli – ja ilman todellista argumentointikykyä politiikassa ei pärjää. Väistely ei ole politiikan tekoa – se on politiikan teon välttelyä. Linjattomuus ei ole linja.

Halla-aho kypsytti puoluetta mutta ei kypsynyt itse mukana – ja ymmärsi sen.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu