Halla-ahon tyypillinen konkretiaa pakeneva vastaus – joka kattaa kaiken – ja juuri siksi ei mitään.

Halla-ahon tyypillinen konkretiaa pakeneva vastaus – joka kattaa kaiken – ja juuri siksi ei mitään.

” Me ajamme kaikilla sektoreilla sellaista politiikkaa, jonka tuloksena yksityiselle sektorille syntyy lisää työpaikkoja, ja ihmisille jää omista tuloistaan enemmän käteen, Halla-aho totesi. ”

Ei Halla-aholla ole mitään sanottavaa. Kattaa vaan maksimaalisella yleisyydellä kaiken.

Sen sijaan – kun hän aloittaa sitten vastaamaan ”Esimerkiksi….” hän pakenee taas konkretiaa ja realismia – kattamalla yhdellä esimerkillä kaiken.

Tyyliin – Suomen tiet ovat kauttaaltaan hirveässä kunnossa – minunkin postilaatikon kohdalla on valtava kuoppa.

Halla-aho pakenee vuoronperään yksityisestä yleiseen ja yleisestä yksityiseen. Eikä häntä saa siinä välissä mistään kiinni.

Niinpä tyypillistä on – että muut koko ajan tivaavat Halla-aholta kantaa – sitä koskaan kohtaamatta – jotta siitä voitaisiin keskustella.

Halla-aholla ei ole kantoja ja toisaalta hän on pelkuri esittääkseen todella muuta kuin demokratian ulkopuolisia aggressiivisia mielipiteitä – joita on helppo juuri siksi esittää. Koska ne on ja pysyy demokratiaan sisäänpääsemättöminä asioina.

Entä mihin perussuomalaiset ovat todellisuudessa turhautuneet. Jota he eivät itse huomaa.

Itseensä Halla-ahoon –  joka on ikuinen poliittinen lupaus saamatta mitään todellista poliittista edes linjaa aikaan lukuunottamatta poliisin virkatehtävät.

Eikä hänellä ole senkään jälkeen mitään annettavaa vaikka persut saisi minkä voiton. Ei hänellä ole mitään todellista kunnallispoliittista linjaa – siksi hän pitää kuntavaaleja hallitusvaaleina. Ettekö te näe hänen puuhaansa.

Persuilla ei ole aatetta eikä johtajaa – heillä on vain kuvitelma niistä.

Ps. No – ihmiset oppivat tässä(kin) ohessa ajattelemaan.

 

Ps2. Toisaalta muiden puolueiden ja julkisen hallinnon pitää kysyä itseltään – miten me olemme aikaansaaneet niin paljon eksyneitä ihmisiä kuin perussuomalaisia on.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu