Harrastatko otsikkoyleistämistä – se on juuri sitä mitä maailmankuvaasi manipuloiva media ja sen taustavaikuttajat haluaa

Harrastatko otsikkoyleistämistä – se on juuri sitä mitä maailmankuvaasi manipuloiva media ja sen taustavaikuttajat tuotemarkkinoijat haluaa sinun tekevänkin

Pidät otsikkoa auktoriteettina jota eniten uskot – ja teet itse itsesi sokeaksi sille – että et näe otsikon ristiriitaisuuksia itse tekstin sisältöön.

Kun itse tekstissä media kertoo enemmän totta kuin mitä otsikossa väittää – saattaa jopa sisältää tekstiin totuuden joka on päinvastainen otsikon totuudelle.

Se pitäisi tehdä laissa rangaistavaksi teoksi – johon syyttäjä tarttuu oma-aloitteisesti saatuaan siitä tiedon vaikkapa ihmisiltä – antamatta jsn:lle päätösvaltaa.

Se lienee ainoa keino – poistaa mediasta tämä ihmisten todellisuudentajua ja tietoisuutta vääristävä otsikkopopulismi.

Jonka ydin on huomiokilpailevassa mediassa – että otsikossa saa valehdella huomion saamiseksi – kunhan kertoo jutussa totuuden.

Media vetoaa puolustuksekseen ihmisten median lukutaitoon – kun kyse on median sosiopatiasta – ihmisten manipuloimisesta – rahan ansaitsemisen tarkoituksessa.

Miksi tästä asiasta pitää nostaa tällainen melu.

Siksi että olen huolissani siitä että media pilaa sekä – ihmisten todellisuudentajua – ja kykyä ajatella – että sijoittaa emootioitaan oikein realiteetteihin ja etiikkaan, sillä media tarkoituksellisesti rikkoo ja riepottelee ihmisten tunne- elämää saadakseen siitä otteen.

Että ihmisten tunne-elämä ei ole hänen itsensä – vaan median ja sen taustavaikuttajien – tuotemarkkinoijien – hallussa.

Olen osoittanut nipuittain jopa poliitikkojen kyvyttömyyttä nähdä realiteetteja ja etiikkaa ja kyvyttömyyttä ajatella loogisesti. Ja se on koitunut lähes jokapäiväiseksi puuhakseni blogissani – eikä kukaan ole kyennyt päätelmiäni kumoamaan.

Kysymys kuuluukin juuri näin – kuinka paljon olen poikkeuksellisen lahjakas ja kuinka paljon ihmiset ovat oppineet ja heidät on opetettu median toimesta – mutta myös koulussa – poikkeavan tyhmiksi heidän todelliseen kapasiteettiinsa nähden.

Eikä se älykkyys synny älykkyystestituloksesta – se syntyy siitä mikä on ihmisen suhde todellisuuteen ja sen kohtaamisen välineisiin – realiteetteihin, etiikkaan, logiikkaan, ymmärrykseen erottaa korrelaatio ja kausaalisuus toisistaan, kykyyn havaita asioiden dynamiikkoja tai niiden puutetta, kykyyn havaita asioiden arvoketjuja.

Fakta kun on tämä – ihmisellä voi olla vaikka kuinka korkea älykkyys – mutta jos hänen suhteensa ei ole edellä mainitussa mielessä kunnossa todellisuuteen – niin hänen älykkyytensä on hukkaan heitettyä ja yhtä tyhjän kanssa – tai paremminkin sanottuna – yhtä tyhmän kanssa.

eerojuhani vaarala

Olen aidon kysyntä-tarjonta demokratian ja kysyntä-tarjonta markkinatalouden toteutumisen vaikuttaja.

Kaikki blogini ja myös pianomusiikkiani löydät täältä.

http://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Lauluani voi kuulla Smule nimisessä nettikaraokessa nimelläni Jussi Vaarala.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu