Ihmiset on opetettu ja oppineet rajaamaan asioita tietoisuudestaan ja todellisuudesta että tulos on sokeus ongelmille

Ihmiset on opetettu ja oppineet rajaamaan asioita tietoisuudestaan ja todellisuudesta että tulos on sokeiden sinne tänne törmäily ongelmien maailmassa

Tietoisuudesta ja todellisuudesta asioiden ulos rajaamisen vastakohta on kohdata ja ajatella asiat niiden rajalta rajalle.

Jolloin saatu kokonaiskäsitys kasvattaa asioiden syvää ja periaatteellista ymmärrystä ja lisää viisautta – kun todella tiedostaa mistä asiassa on kyse sen rajalta toiselle rajalle joka suuntaan sen alueella.

Tämä ajatus – tiedostaa asiat rajasta rajaan – on varmasti vallankumouksellinen kulttuurishokki kaikenlaista tietoisuudestaan ja todellisuudesta rajaaville ihmisille ja yhteisöille – kuten puolueille.

Varma fakta on vaan se – että se joka tiedostaa asiat rajalta rajalle on vahvemmilla ja paremman menestymisen äärellä kuin asioiden poisrajaajat.

Etenkin jos he kykenevät myös kommunikoimaan käsityksiään asioista rajalta rajalle ja etenkin sen dynamiikkoja.

On täydet syyt sanoa – asioita tietoisuudesta ja todellisuudesta rajaava maailma on kaivanut ja peitellyt itselleen sudenkuoppia joihin he kerta toisensa jälkeen lankeaa.

Joten – tässä esitetty rajalta rajalle tiedostamisen periaate on kyllä ihmiskunnan suoranainen ajattelun paradigmamuutos.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu