Iltalehti – mene median juurille myymään lehteäsi kadulle – emme enää sitä myy

 Tätä asiaa ei voi mitenkään panna pääministerin vaan vnk:n piikkiin

Tällä kulujen hakemisen tiellä päädytään kysymykseen – miten presidentin ja pääministerin lapsi voi leikkiä valtion leikkaamalla nurmikolla. Ja seuraavaksi – miksi perheen pitää voida asua presidentin ja pääministerin virka-asunnossa, miksi presidentillä on presidentin linna. Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto pitäisi tehdä senaatintorilla. Kansan pitää saada kätellä presidenttiä kuusi päivää ja eliitti päivän. Paleli sotilaatkin, pitää presidentin ja kansankin palella.
Lisäksi pääministerin aamiaiskulut on yleinen vnk:n valuvika kuten pääministerihistoria osoittaa.
Ja Suomen kansan ajattelun – onko sitä – valuvika on tässä niin  kuin siinäkin että pannaan lainsäädännön kompurointi Marinin piikkiin – että ei osata panna realiteetteja ja vastuita paikoilleen.
Ja jätetään vittumaisuuttaan Iltalehdessä huomioimatta että se on ollut vnk:n tapa vaikka se samassa jutussa mainitaan – ja sen sijaan lykätään perinne Marinin piikkiin – vittu mitä paskaa, sanoi Iltalehden hengenheimolainen Stubbkin yhdessä arviossa, ja arvio osuu tässä kuin vastaava teksti Iltalehden lööpin perustarkoituksensa julistukseksi lööpin yläreunaan – vittu mitä paskaa, iltalehti.
Eikö niin – että roskalehti iltalehden ala-arvoisuuden syypää on R-kioskit jotka myy lehteä. En minä R-kioskina möisi Iltalehti-paskaa, siinä alkaa haista koko kioski toimitila.
Iltalehteä pitää opettaa – että markkinataloudessa on seurauksensa – ettei kauppajätit ja kioskit halua myydä paskaa.
Suomen kansa on sanoinkuvaamattoman tyhmää ja median limbo-osasto sen peili.
Eikö tämä tyhmyys koskaan lopu. Ei – koska sen takana oleva räkänokkakoulukiusaaja tasoinen kiusaamisen politisoiminen ei lopu. Ellei siitä aleta rankaisemaan. Esimerkiksi kauppajättien ja kioskien toimesta – mene Iltalehti median juurille – myymään lehteäsi ihan itse kadulle. Ne emme sitä myy.
No hyvä – nyt tuli iltalehdelle paskat housuun.
Nythän tyhmyydestä kärsii koko Suomi ja ihmiskunta – oli se sitten luontaista tai poliittisesti mediamasinoitua.
Luulisi nyt valistusotteisen presidentti Niinistön potkivan välillä perseelle näitä tyhmiä kärkevällä kritiikillään mutta kun ei.
Onko se siis poliittinen voimavara tämä tyhmyys ja koulukiusaustasoinen vittumaisuus sen mukaan onko se itse kullekin tarkoituksenmukaista.
Onko siis poliitikot niin tyhmiä että varjelevat tyhmiä kuulemasta – kuule, sinä puhut tyhmiä.
Ei ihme että Suomi kompuroi tyhmyydestä toiseen. Ja on ja pysyy vittumaisena kansana jolla on arvoaan vastaamattomasti aivan liian kaunis luonto – mutta on se sen verran älykäs että ymmärtää tuhota sitä luontoa avohakkuilla niin vittumaisuuttaan vaalien että se vittumaisuus osuu omiin jälkeläisiin. Siinä kärsii maksimissaan oma kroppa tyhmästä päästä.
On Suomessa sitten tyhmä ja vittumainen kansa jonka tyhmyyden ja vittumaisuuden aalloilla poliitikot ja erityisesti lehtikioskin tapaisen pikkuriikkisen saranoiltaan ruostuneen palveluluukun takana oikeusviranomaisetkin nysvää.
Koskahan demokratian ja politiikan ”markkinatalous” tulvahtaa oikeusasiamiehen ja oikeuskanslerin luukuista sisään ja sanoo – tätä emme enää osta.
0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu