Institutionaaliset rahoittajat suoraan vastuuseen kartelliosallisuudestaan

Institutionaaliset rahoittajat suoraan vastuuseen kartelliosallisuudestaan

On hyvin haitallista ja sitäkin epäeettisempää – että suuret institutionaaliset jopa valtiolliset tahot voivat rahoittaa kartelleja ja hyötyä niistä – joutumatta niin vastuullisilsi ja rangaistuksi että se ei varmasti kannata.

Sehän on kansantalouden syvimmässä ytimessä olevaa

– suoraa varastamista hyvinvointivaltion palvelurahoitusta

– rikollisen rahan rahanpesua kun institutionaaliset yksityiset ja valtiolliset sijoittajat upottavat rikoshyötynsä normaaliin toimintaansa

– oikeusinstituutiot ja EU siunaa ja on itse vastuullisesti mukana tässä vastuuttomassa ahneessa talousmädännäisyydessä ollen siten itse mädännäisiä kun eivät ole tehneet asialle mitään kun varsin hyvin ymmärtävät että tässä kartellimenettelyssä on kyse suurten institutionaalisten sijoittajien harrastamasta kartellirahanpesusta.

– tekemällä institutionaaliset sijoittajat kunnolla vastuullisiksi kartelliin osallistumisesta pysäytetään suurimmat kartellit kuin seinään – ja loppuu tuo valtioiden palvelurahoituksesta suora varastaminen ja valtava vahingonteko aidolle markkinataloudelle

– opetetaanko kauppatieteiden korkeakouluissa ja yhteiskuntatieteellisissä opinnoissa sulkemaan silmät tältä rahanpesulta kun se on ylipäätään näin räikeästi mahdollista – että maallikkokin sen ymmärtää

eerojuhani vaarala

Vaihtuvia pikkukommentteja:

Sinä voit itse olla oman henkisyytesi taidemaalari

Hengen avaruus tarvitsee vähän asuinneliöitä - ja avaraa luonnon kokemista.

Että on asuinneliöissään avoin itselleen - ja ulkona avoin luonnon kokemiselle.

Noin avoimuus itselle ja avoimuus luonnolle ruokkii toisiaan.

Jo auringon kirkastamille pilven reunoille, kevätpuron vireydelle tai kesäillan tuoksulle antautuminen hetkeksi - on jo riittävää avoimuutta luonnolle.

Ihan missä vaan - milloin vaan.

Antaa niiden tulla itseensä - ja se on siinä.

Kannattaa opetella pysähtymään ja avautumaan niiden ääreen - ja kyse on usein vain sekunneista - kun luonto virtaa avoimeen mieleen. Joka ruokkii mieltä ja sen henkisyyttä. Ja siinä kokemuksessa on aina hyvin kaunista toivoa. Juuri sitä mitä parhaat taidemaalarit pystyy loihtimaan maalauksiinsa - eikä kyse ole niinkään kohteesta - vaan lähestymistavasta. Miten sen maalaa.

Samalla tavalla sinä itse voit olla oman henkisyytesi taidemaalari - kun osaat pysähtyä edes sekunneiksi luonnon ääreen ja annat tulla sen hetkeksi itseesi.

Voit harjoitella sitä. Kun seuraavan kerran on aurinkoinen päivä - niin pysähtele huomaamaan mitä kaikkea valon ja varjojen leikkiä lukuisin värein auringon valo luo. Tai sateinen päivä, tai kuutamoilta.

Ja aisti ne kaikilla aisteillasi. Se tervehdyttää sinua kaikin tavoin.

___________________

Aforismi - Sosiaalisuudesta on tullut sekä epätotuudellisuutta että manipulointia - jonka uhreja ja tekijöitä ihmiset itse ovat

Kansainvälisenkin tason poliittinen innovatiivinen influensseri.

Olen aidon kysyntä-tarjonta demokratian ja kysyntä-tarjonta markkinatalouden toteutumisen vaikuttaja.

Kaikki blogini ja myös pianomusiikkiani löydät täältä.

http://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Lauluani voi kuulla Smule nimisessä nettikaraokessa nimelläni Jussi Vaarala.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu