Jälleen osoitus Suomen tosisurkeasta mediasta ja somesta

Jälleen osoitus Suomen tosisurkeasta mediasta ja somesta

Pääministerin aamiaishupailun lisäksi on nyt tämä Elokapina-liikkeen mielenosoitus julkisuushupailu – että ihan Mannerheimintie katkaistiin – että se oli ainoa josta Elokapinasta kohisten puhuttiin.

Vasta tämä hesarin juttu on ensimmäinen jossa Elokapinan vaatimuksista puhutaan kunnolla.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008071614.html

Suomessa on semmoinen ajattelu: kyllä me maapalloa tuhoavat vanhemnat konservatiiviset ihmiset tiedämme mikä on oikein – vastuuttomat lapset vaan kiukuttelee.

Lisäksi median kritiikittömissä ennakkoluuloilla kaivetuissa ja asenteilla katetuissa poteroissa nyhjäävissä seuraajissa on edelleen sama vanha perinne kuin typerässä juopossa että luulee tyytyväisenä juovansa olutta – lukevansa mediasta aitoa asiaa – kun joikin vain oluen vaahtoa kun baarimikko oluen – aidon asian – sijasta tarjosikin vaahtoa – mielen kuohuntaa aidon asian sijaan.

Media tulee vähällä ja kuohakansa tulee vielä vähemmällä toimeen ja tuota roskaa valtio tukee – että pelkkä vesitippa riittää hirmumyrskyn kasvualustaksi.

Mutta media jatkaa myös Lech Walesa perinnettään tuossa kuohan rakentelussaan.

Se rajaa julkisuuteen vain sen verran ja sen näkökulman josta saadaan kansalle oluttuoppi täyteen vaahtoa muka täytenä lasina olutta.

Kun media on rääkynyt iänikuisesti ns suomettumisesta eli Suomen harrastamasta itsesensuurista itänaapurin suhteen. Niin Lech Walesa tapauksessa media oli itse olutkuohasuomettunut – ihan itse.

Kun Gdanskin telakan lakot alkoivat ja Walesa oli julkisuudessa vaikka kuinka kauan esillä – niin Suomen mediassa ei nähty just laisinkaan haastatteluja missä Walesa kertoisi mistä on kyse. Ei toki – medialle riitti tarjota ihmisille oluen sijasta kuoha – voi kauheaa että ne siellä lakkoilee.

Ja Walesasta tuli Puolan presidentti ja maailmankuulu poliitikko. Ja mediasta jälleen kerran tyhmä.

Herää kysymys onko Marinin aamiaiskohukin median oluthanasta kansalle juotavaksi laskettua kuohaa että media saa juoda oluen itse. Samaa mitättömäksi tallomisyritystä kuin Walesan kohdalla. Kipeänä raastona median vereslihaitsetunnossa että Marin on jo nyt maailmankuulu ja Suomen media on yhtä maailmankuulu kuin roskamedia kaikkialla muuallakin maailmassa on.

Walesan tapaus osoitti että Suomen media on jatkuvasti vuosia kehityksestä jäljessä – edelleenkin – kun se takertuu ja takerruttaa kansankin typeryyksiin – joka kansa vielä luulee olevansa maailmanlopun kysymyksen äärellä – kun Elokapina mielenosoitus sitä oli – kauhistelussaan että oikeinpa Mannerheimintie tukittiin – ollen vielä niin pölvästejä muutamaa kansanedustajaakin myöten asiaa kauhistellessaan ettei huomannut että eipä kauan siitä kun yli sata turverekkaa tukki Mannerheimintien. Oikein tyhmyyden bravuurinumero.

Median bisneksen perustaminen ja tuottamaan saaminen läpityhmän somekansan kanssa on helppoa kuin tuottoisan kaljabaarin perustaminen – ostat muutamia tynnyreitä olutta ja myyt sen kansalle vaahtona väittäen sen olevan olutta. Joka menee somekansassa läpi että heilahtaa kuten nähty on.

Kysymys kuuluukin – ostaako valtio ja eduskuntakin verorahoilla kansalle mm arvonlisäveroalennuksina tuollaista mediaolutta.

En minä ainakaanostausi, kusetusta muka asiana. Joka on satavarmasti koko ajan taluttamassa kansaa koko ajan asioista harhaan ja on koko ajan vuosia kehityksestä jäljessä takertuessaan olutkuohahanaansa.

Jälleen joudun julistamaan – Suomen paras ja innovatiivisin media on minun blogitekstini – jotka suomenkielisyydestään huolimatta leviää myös 90 prosenttisesti n 10 000 kuukausikäynnin vauhdilla ulkomaille ja ulkolaisten medioiden tietoon.

Minä blogeillani olen puhkaissut suomalaisen median lasikaton ja yltänyt niillä kansainvälisen median seurantaan asti.

Täysin itsenäisenä riippumattomana ajattelijana ja kirjoittajana.

Siitä ajattelun, aidon luovuuden, ja ilmaisun sananvapautta. Joka on Suomessa kenties aidosti Suomessa ainoaa joka yltää kansainvälisen median kiinnostukseen asti.

Se on niin että hyvät ideat kantaa – ja huonot ideat vähän antaa.

Ja mikään ei Suomessa ole niin ummehtunutta vehkeilyä kuin Suomen media – joka on jopa niin läpisurkeaa ettei se osaa edes itse itseään aidosti kritisoida.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu