Jari Tervo eksyi taas populistisimpaan ratkaisuun vaikka omassa jutussaan on oikea ratkaisu

Jari Tervo eksyi taas populistisimpaan ratkaisuun vaikka omassa jutussaan on oikea ratkaisu

Ei se niin ole että Marin sallii valtio-osakkuudella olevan yhtiön lopettaa paperitehtaita mutta ei yksityisen.

Vaan niin että Marin oivalsi koko Suomen kanssa asian jonka itse osoitin sormella – jota osoitin jo kauan sitten – että jos markkina katoaa alta katoaa kannattavuuskin.

Ja loppui paskanjauhanta että miksei hallitus tee tai tehnyt mitään paperiteolisuuden kannattamattomuudelle. Ikäänkuin hallitus mahtaisi jotain sille että paperin markkinat kuihtuu.

Oli siis olemassa koko Suomessa perustavanlaatuinen yritysmaailman perusteiden ymmärrystyhjiö luokkaa ”ei olisi uskonut tuota korkeakehittyneessä Suomessa näkevänsä”.

Kun metsäteollisuudelle on aikapäiviä toitotettu – minä mukaan lukien – että paperiteollisuudelta katoaa markkinat niin siinä ja muussakin suhteessa metsäteollisuus oli vaarassa nukkua koko onnensa ohi kunnes äkkiä heräsi ja alkoi pikaisesti laajentamaan metsälähestymistapaansa.

Mutta ei se mediaa, kansaa eikä poliitikkojakaan tavoittanut kuin vasta nyt kun itse ainakin lätkäisin tiskiin markkinat-kannattavuus yhtälön – että jos ei ole markkinaa ei satavarmasti ole kannattavuuttakaan.

Siis kun metsäteollisuus oli hidas oivaltamaan, kansa vielä hitaampi niin Sanna Marin oivalsi heti.

Jumakeuta konservatiivi-populismi Suomessa on pääministeri joka oivaltaa ja oppii heti ja muuttaa samantien näkemystään.

Mitä helvettiä takinkääntäjä, tuuliviiri, eihän se tiedä mitään eikä ymmärrä mitään.

Me konservatiivi-populistinen Suomi ymmärrämme kun me tiedämme että Sanna Marinin hallitus vastaa kaikesta mukaanlukien lainvalmistelun lakiasiantuntemus ja yritysten markkinatilanne. Miksi hallitus ei mennyt riekkumaan myynninedistämiseksi Euroopan toreille että ostakaa nyt sanomalehtipaperia. Näin konservatiivi-populistinen hallitus olisi tehnyt.

Sitten nämä konservatiivi-populistisuomalaiset kehtaa väittää tietävänsä, ymmärtävänsä, olevansa kehityksen kärjessä – joka kuulostaa samalta kuin että Suomen Kansallismuseo on kehityksen kärjessä.

Siis nopeimmin oivalsi ja oppi Sanna Marin, toiseksi nopeimmin media kolmanneksi nopeimmin kansa – ja Jari Tervo ei vieläkään.

Nyt meni Jari Tervolta populismitaktiikka niin sanotusti päin ……..

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000007936785.html

+1
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu