Johtopäätös – Ukrainaan pitää viedä lännen joukkoja Venäjän häviämiseksi

Johtopäätös – Ukrainaan pitää viedä lännen joukkoja Venäjän häviämiseksi

Täytyykö nyt vaan odottaa että Venäjä tekee artikla 5 virheen.

Se avaisi Ukrainan rintaman myös Natolle.

IL:

” Viime vuoden vastahyökkäys lässähti liian nopeiden valmistelujen takia koulutuksen puutteeseen. Se onkin Mäenpään mukaan se, mitä Ukrainan joukot tällä hetkellä tarvitsisivat.

– Jos meidän pitäisi rakentaa hyökkäyskykyinen joukko nollasta, niin se tarkoittaa upseerikoulutusta, miehistökoulutusta, kalustokoulutusta ja kaluston saamista. Koko tämän yhteisoperaatiokyvyn rakentamista, Mäenpää sanoo. ”

eerojuhani vaarala

Ympäristölle ja monimuotoisuudelle myönteinen asenne leviää ihmisten parissa - niistä on tullut sosiaalinen normi

Ihmiset rakastavat yhä enemmän luontoa ja luonnoneläimiä mutta myös kotieläimiä ja lemmikkieläimiä.

Käsite monimuotoisuus kuuluu ja näkyy yhä useammin joka paikassa - on ymmärretty miten keskeinen käsite se on ihmiskunnan luontosuhteessa myös ihmiskunnan säilymisen kannalta.

Metsä tulee yhä läheisemmäksi ihmisille monimuotoisena asiana - puupellot ja avohakkuut menettävät suosiotaan ja metsän ja metsätalouden käsitteet monipuolistuvat mm jatkuvan kasvun metsänhoidon suuntaan.

Materialismi on yhä enemmän kyseenalaistettua samaan aikaan kun aineettomien arvojen äärimmäisen rikkaaseen kirjoon herätään yhä paremmin. Mitkä mahdollisuudet pelkällä sosiaalisuudella voi olla.

Autoilun dominointi vähenee ja samaan aikaan kaupungeista tulee sekä terveellisempiä, hiljaisempia ja turvallisempia - kaduilla kaikuu yhä enemmän autojen äänten sijaan ihmisten puheensorina - ja kaukaa kuuluu haitarin soitto ja kirkonkellojen soittokin tulee takaisin kaupunkien äänimaisemaan.

Ja lintujen laulu - aamulla herättyään voi avoimesta ikkunasta kuulla lintujen laulua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu