Jos tuo uusi joukkohauta on totta – pitää Venäjä julistaa isisin kaltaiseksi terroristivaltioksi

Jos tuo uusi joukkohauta on totta – pitää Venäjä julistaa isisin kaltaiseksi terroristivaltioksi

Poistaa se kaikista kansanvälisistä instituutioista.

Tehdä Venäjän kaikki rahoittaminen kaupantekoa ja oligarkeja myöten laittomaksi terrorismin rahoittamiseksi.

Ja katkaista kaikki kauppa ja yhteydet Venäjään.

Sekä myös asettaa täydet talouspakotteet Venäjän tukijoille kuten Kiinalle.

Yle

Mariupolin kaupungin edustajat: Vynohradnen kylässä suuri joukkohauta

Mariupolin kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa Vynohradnen kylässä on paljastunut suuri joukkohauta, kertoo Mariupolin kaupunginvaltuusto Ukrainan uutistoimisto Ukrinformin mukaan.

Telegramissa julkaistussa tiedotteessa sanotaan, että 20. huhtikuuta otetuissa satelliittikuvissa näkyy joukkohauta, joka on 45 metriä pitkä ja 25 metriä leveä. Valtuuston mukaan paikalle voitaisiin haudata ainakin tuhat venäläisten tappamaa mariupolilaista.

Mariupolin pormestari Vadym Boitšenko sanoo uskovansa, että vastaavia hautapaikkoja löydetään lisää ja niiden alue laajenee, koska kaupungissa tapettujen määrä on kymmeniä tuhansia, Ukrinform kirjoittaa.

Pormestarin mukaan ainakin 15 000 vanhempaa ihmistä ja kroonisesti sairasta saattaa kuolla Mariupolissa. Piiritetyssä kaupungissa on katastrofaalinen pula juomavedestä, ruuasta ja lääkkeistä.

– Miehittäjät eivät piittaa Mariupolin asukkaista. Siksi rukoilemme maailmaa pelastamaan kansalaisemme. Kaupunki on viimein evakuoitava, välittömästi, Boitšenko vetosi.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu