Kaksi asiaa pielessä – kokoomus ja Helsingin Sanomat – niiden sijalle tarvitaan uutta

Kokoomuksen tilalle aito vastuullinen eettinen liberaalipuolue.

Helsingin Sanomien tilalle aito aineettomien arvojen uutis-, tutkimus-, tiede-, journalismi- ja kansalaiskeskustelumedia.

Aineettomien arvojen päällä on aivan liikaa materialismin, teknologian ja talouden taakkaa.

Helsingin Sanomien kohupääkirjoitus osoitti että se asettuu jopa halveksuenkin aineettomien arvojen ulkopuolelle aitaukseksi vartioimaan ja valjastamaan aineettomia arvoja teknologian, talouden ja materialismin palvelukseen.

Tarvitaan siitä vapaa media joka käsittelee aineettomia arvoja lakitieteestä valtio-opin, kulttuurin jne kautta aina luontosuhteeseen asti kaikilla abstraktioiden tasolla.

Teknologia- , talous- ja materialisminyhrääminen tarvitsee raikkaan mediavaihtoehdon.

Joka on tässä ajassa aineettomat arvot tiedostaen.

Ehkäpä yliopistojen ja korkeakoulujen aineettomien arvojen tiedekunnat yhteishankkeena voisivat masinoida tällaisen aineettomien arvojen yleissivistysmedian. Tai ammattikunnat.

Olisihan se upeaa lukea samasta mediasta lääkärilehden, lakimiesjulkaisun, kunnallislehden, taidelehden, musiikkilehti Rondon, ilmastotieteen, luontotutkimusten jne julkaisuja – ihan vaan vinkkinä miten sellainen media voisi rakentua.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu