Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Vaaliviikko huipentuu! – Etsi ehdokkaasi Uuden Suomen vaalikoneessa

Kaksi käsitettä – sopeutumiskynnys – ja maasta karkoitus jos ei ylitä sitä

Kaksi käsitettä – sopeutumiskynnys – ja maasta karkoitus jos ei ylitä sitä

HS:

” RUOTSIN hallitus haluaa, että yhä useampi heikosti maahan integroitunut maahanmuuttaja muuttaa Ruotsista pois takaisin lähtömaahansa.

Siksi hallitus aikoo korottaa tukimaksuja, joita valtio maksaa vapaaehtoisille lähtijöille.

Ruotsissa vapaaehtoisesta paluusta käytetään termiä ”återvandring”. ”

Ruotsissa kuten myös varmaan Suomessakin on se lähestymistavan perusongelma – että annetaan koko ajan maahanmuuttajien liikaa päättää asioista suhteessa uuteen maahan.

 Jos me otamme käsitteen sopeutumiskynnys – jolla voimme tarkoittaa ennen kaikkea –

1. onko työhakuinen tai työssä oleva tai opiskeluhaluinen opiskelija –

2. onko astunut lain väärälle puolelle –

3. mutta ei kielitaitoa niinkään koska se on suhteellisuuskysymys ainakin siihen asti että pitää ainakin osata englantia jos ei työ tai opiskelu vaadi suomenkielen taitoa.

Niin jos ei tuota sopeutumiskynnystä jonkun kriteerin tai ainakin kohtien 1 ja 2 kohdalla täytä – niin onhan se erikoista että maahanmuuttaja saisi vapaaehtoisesti päättää lähteekö maasta. Kun oli ensin vapaaehtoisesti päättänyt ettei hae työtä tai opiskele ja että tekee rikoksen – kaikki ne ovat maahanmuuttajan tahdonvaltaisia päätöksiä. Selvästi.

Kun sen pitäisi olla lähdettävä on jos kriteereitä ei täytä.

En tiedä kv lainsäädäntöä tässä asiassa.

Mutta minusta ei voi olla niin että maahanmuuttaja voisi vapaasti päättää lähteekö maasta etenkin jos ei hae työtä eikä ole työssä ja on rikoksia jo kertynyt uudessa maassa.

Se että annettaisiin vapaaehtoisesti päättää lähteekö maasta – on sama kuin käräjätuomari ehdottomasta vankeustuomiosta syytetylle kerrottuaan kysyisi – haluatko mennä vankilaan vai et. Tai Ruotsin mallin mukaisesti – maksamme sinulle palkkion jos menet vankilaan.

Kyllä me tekisimme palveluksen pohjoismaisille demokratioille ja myös kaikille maahanmuuttajille mukaanlukien karkoitetut ja tulevat maahanmuuttajat – jos lastaisimme kaikki tahallisesti työttömät ja rikolliset maahanmuuttajat lentokoneeseen ja palauttaisimme kotimaahansa.

Se päätös ja teko olisi selvä signaali maahanmuuttajille – tänne ette tule laiskottelemaan ja rikoksia tekemään. Ja sitten sellaisia vähemmän tuleekin. Ja jotka ovat kunnollisia työ-  tai opiskeluhakuisia pärjää ja hyväksytään ilman muuta.

Ja ruotsidemokraattien ja perussuomalaisten kannatus menisi muiden puolueiden jakoon.

eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (0)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.