Kasvatustiede ja opettajat – eettisen humanismin kosketuspinta lapsiin ja nuoriin – on vereslihalla

Kasvatustiede ja opettajat ovat eettisen humanismin empiirinen kosketuspinta lapsiin ja nuoriin – ja se on nyt pahasti kivun ja sen hyväksymisen vereslihalla.

Vastuulliset vanhemmat muuttaisivat lastensa vuoksi pääkaupunkiseudulta pois.

82 prosenttia helsinkiläisistä vanhemmista sitä mieltä että koulut ei tee kiusaamisen lopettamiseksi – on murska-arvio.

Joka kertoo että henkinen ja fyysinen väkivalta on pääkaupunkiseudulla lasten ja nuorten keskuudessa kulttuuria – jonka kaikki viranomaiset poliisia, oikeuskansleria, syyttäjälaitosta ja myös lastensuojelua myöten ovat hyväksyneet.

Se on pääkaupunkiseudulle juurtunut arkinen ilmiö – pahuus on asettunut pääkaupunkiseudulle paikalleen – osaksi pääkaupunkiseutua.

Ja aidosti eettistä psykologiaa ja psykologeja vesittävä kasvatustiede ja opettajakasvattajat ovat muuttuneet vakivaltakasvatustieteeksi.

Ja koska kulttuuri-ilmiönä se koskee kaikkia pääkaupunkiseudun kuntia – niin vastuulliset vanhemmat muuttavat pois lapsiin ja nuoriin kohdistuvalta väkivaltakulttuurin pääkaupunkiseudulta – sinne ei kannata jäädä asumaan. Lahoava silta voi pettää alta milloin vaan.

Ja että aidosti eettiset psykologia ja psykologit lopettavat nynnyilyn ja alkavat rajun kritiikkihyökkäyksen kasvatustieteen ja opettajien pahasti vääristynyttä eettistä humanismikäsitystä vastaan.

Jonka täytyy olla valtakunnallista – sillä kasvatustieteen eettistä vääristyneisyyttä on ilmennyt ympäri maata.

Kasvatustiede ja opettajat ovat eettisen humanismin empiirinen kosketuspinta lapsiin ja nuoriin – ja se on nyt pahasti kivun ja sen hyväksymisen vereslihalla.

https://yle.fi/uutiset/3-11940662

 

Ps. Onkohan peräti niin että opettajat kokevat tekevänsä oikein – kun oikeusviranomaiset eivät näytä pitävän koulukiusaamista vääränä. Ja koulukiusaamisesta valittavat eivät vain ymmärrä mikä on yhteiskunnassa oikein.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu