Kehitysoptimismia johon uskon – aiheena perussuomalaiset

Kehitysoptimismia

Kyllä perussuomalaiset kehittyy, kyllä ottaa opikseen, kyllä heihinkin tarttuu realismi ja etiikka.

Minähän symppaan persujen anarkistista kyseenalaistavaa lähestymustapaa, mutta ei sen pidä olla epärealistista, epäeettistä, tyhmää ja itsetehtyjä ajatteluansoja.

Kyllä Halla-aho tutkii tarkoin ajatuskulkujani koska oppii niistä.

Persut on tietyllä tapaa vastavoima nykypuolueiden paikalleenjuuttumiselle jollainen vastavoima ei sen sijaan ole Harkimon puolue.

Mutta erityistä pöljyyttä – johon muutkin puolueet syyllistyy – on olla näkemättä että Marinin demarit on tällä hetkellä kehitysvoimaisin puolue Suomessa, osin myös vasemmistoliitto ja vihreät – koska ne on joustaneet linjoissaan kehityksen vuoksi – erityisesti Marinin demarit joka on muuttunut ay-vetoisesta aidoksi kokonaiskehitystä eniten Suomessa kannattelevaksi puolueeksi.

Kun sen sijaan kokoomus ja keskusta on jo museon vitriinissä.

Siksi uskon että muutamilla muutoksilla perussuomalaisista tulee hyvää pataa demareiden, vihreiden ja vasemmistoliiton kanssa kehitystä aikaansaava hallituspuolue.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu