Korona, Suomi ja maailma kokonaiskuva

Se että virusta ei tapeta tiiviillä sululla – siellä minne se on päässyt – sen itämis-, kuolemis- ja reilua vaikkapa kuukauden varoaikaa käyttäen – senkin jälkeen kun ei ole enää havaintoja tartunnoista – takaa että virus ei kuole. Vaan palaa taas ja leviää.

Eikä rokotteet ole varmin suoja koska muunnokset saattavat väistää ne.

Mutta se ei vielä riitä.

Pitää varjella myös tarttumattomat tai sanoisinko virussaastumattomat alueet – kuten Suomi.

On joku kynnys että kun virus on liikaa joka paikassa alueella niin sitä ei tapa enää muu kuin edellä mainittu täyssulku.

Siksi – Suomen tehtävä on sulkea rajansa tiiviisti toistaiseksi kokonaan.

Vedettävä takaisin rajoitusten purut – koko maasta – ettei päädytä Intian tilanteeseen.

Tapettava virus koko maasta sillä että vaikka virusta ei ole enää nähty niin pidetään täyssulku vielä kuukauden.

Summaten – siis viruksen itämisaika + kuolemisaika + kuukausi sulkua vielä kun virusta ei ole ilmaantunut sekä tuon rinnalla rajojen ehdoton täyssulku eli täysi matkustuskielto – plus rokotukset takaa sen että Suomi pysyy viruksesta erossa.

Mutta maailmaa se ei vielä pelasta.

Kun näin on – on senkin jälkeen kun Suomesta on virus kuollut – täyttä matkustuskieltoa jatkettava kenties vuosia. Kunnes virus on maailmalta hävitetty.

Muuta keinoa ei ole virusta välttää. Joka tarkoittaa kotimaan matkailun voimakasta kasvua.

Tämän lisäksi on toivottava että luonnon monimuotoisuuden palauttaminen voisi nostattaa jotain luonnossa joka itsesäätelyjärjestelmän tavoin estää virusten leviämisen.

Pitää kysyä – moniko tuhoisa luonnon ilmiö on seurausta siitä että on tuhottu ihmisen toimesta monimuotoisuutta tuhoamalla luonnon itsesäätelyjärjestelmiä.

Ja että ihminen on synnyttänyt teknologiaetäisyyden ja medikalisaatioetäisyyden luontoon niin että ihmisillä ei ole sellaista luonnon välitöntä kontaktia – käsiä mullassa, metsää läsnä – joka auttaa kehittämään ihmisessä luonnollista vastustuskykyä. Lääkärit voi kertoa tuosta asiasta.

Nämä on siis minun mielipiteitäni jotka olen muodostanut tiedoista joita olen mediasta nähnyt ja logiikalla päätellyt – siis tulkintaa joka voi olla vääräkin osittain.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007948403.html

+1
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu