Koska langaton viestintä on luonnon monimuotoisuuden vieraslaji pitää viestintä viedä kaapeleiksi maan alle
Koska langaton viestintä on luonnon monimuotoisuuden vieraslaji pitää viestintä viedä kaapeleiksi maan alle
Se pitäisi luoda maailmanlaajuiseksi normiksi.
Sekä kysyä – kuinka paljon ihmisen tuottamaa sähkömagneettista säteilyä voimme sallia maapallolle. Missä kulkee perälauta.
Viestinnän riskit voidaan torjua viemällä viestintä kaapeleiksi maan alle.
Wikipediasta
Monien eläinpopulaatioiden huomattava supistuminen nimenomaan 2000-luvulla on lisännyt tutkimusta myös ympäristön sähkömagneettisen säteilysaasteen vaikutuksista maapallon eliöihin. Lancet Planetary Health -tiedelehdessä vuonna 2018 julkaistun artikkelin mukaan mobiililaajakaistayhteyksissä laajasti käytetyllä 1 GHz:n alueella mikroaaltosäteilyn määrä on 2010-luvulla noussut peräti 1018 -kertaiseksi luonnon taustasäteilyyn verrattuna, ja se on ilmeisesti kaikkein nopeimmin kasvava ihmisen aiheuttama ympäristövaikutus. Tutkijoiden mukaan on jo uskottavaa näyttöä siitä, että hyönteisten määrän jyrkkä väheneminen on yhteydessä ihmisen aiheuttamaan sähkömagneettisen säteilyn lisääntymiseen ja sen aiheuttamiin vaikutuksiin, joita ovat muun muassa DNA-vauriot.[10][11]
Pykäät uuden blogin ennenkuin keskustelu edellisessä edes pääsee vauhtiin.
Miksi?
Ilmoita asiaton viesti
Toimin kuin media enkä kuin keskustelukerho – jos on tärkeää sanottavaa niin sanon sen.
Eikä tämä ole suinkaan ainoa paikka jonne tekstini menevät.
Ilmoita asiaton viesti
Ymmärrän tuon hyvin. Samaan tapaan liian usein itsekin toimin. Ota kuitenkin siroaminen huomioon.
Ilmoita asiaton viesti
Kun pykäät seitsemänkin aloitusta päivässä,niin on enemmän kuin todennäköistä,että kohta ei ketään kiinnosta.
Ilmoita asiaton viesti
Mulle mahtuu seitsemänkin kiinnostavaa asiaa päivään.
Jota kiinnostaa sitä kiiinnostaa. Minua kiinnostaa asiat eikä se ketä ja kuinka montaa ihmistä tekstini kiinnostaa. Satamäärin tuhannen pintaan asti on ollut lukijoita.
Ilmoita asiaton viesti
Hyvä niin. En enempi häiritse etenemistäsi kommentoinnillani.
Ilmoita asiaton viesti
Media suorastaan tulvii sanomisen aiheita jo Ylen uutisissa. Etkä sinä häiritse.
Ilmoita asiaton viesti
En varmasti. Ainakaan blogejasi.
Ilmoita asiaton viesti
Minä yritän pysyä maksimissaan kolmessa. Mutku…
Ilmoita asiaton viesti
Ihmisiä on erilaisia, mä oon tämmönen
Ilmoita asiaton viesti
Kiitos, kun nostit asian, eli langattoman mobiilidatan biologiset haitat esiin. Liian usein mielipide leimataan ”foliohattujen” ja ”salaliittoteoreetikkojen” asiaksi – vaikka tämähän on meitä kaikkia koskettava asia! Sensuurin mittasuhteet (valtamedia) koko aihepiirin ympärillä käsittämätöntä – ihme, ettei oma terveys ja mm elämän jatkuminen planeetalla jaksa kiinnostaa.
Ilmoita asiaton viesti
Kerta kiellon päälle.
Matkani varrella tein viimeiset 26 vuotta töitä kehäkolmosen sisällä. En koskaan lakanut ihmettelemästä sitä,ettei minkänlaista itikkaa tullut sisään,vaikka kuumina kesäaikoina tuuletimme huoneita ovet ja ikkunat auki.
Niinpä voin kertoa Kirsille,ettei hyönteisten puute maaseudulla ole ongelma. Niitä tulee kesällä peltien raoistakin.
Joten ei muuta kuin hoitamaan omien asuinalueittenne puutteita. Siellä ne puutteet on,ja ne hoitamalla elämä jatkuu planeetallamme.
Yritä ymmärtää kerrotut reaaliteetit. Se helpottaa elämää.
Ilmoita asiaton viesti
Oli kehä treen susällä niin kova mobiili-ininä että itikat – pohohanmaalla sonnit, josta looginen johtopäätös että kehäkolmosen sisällä tehdään hyttysistä sonneja ku muualla kärpäsistä härkäsiä ja jossakin sirkoista, vai mitä ne oli, ruokaa – sano jotta soromnoo – sanoen, täällä ei kuule edes omaa ääntään – ja muutti pirkanmaalle konstaapeli reinikaisen ja sulo vilenin riesaksi – niin että kun vilenin oikein verevän itikan läiskäisi nilkkansa veriläiskäksi niin reinikaihen siihen että olipa lihava sonni karannu kehäkolmosen yli aamuneljältä. Ja pohojanmaalla taas sanovat että onpa kehä treen sisällä huonot ruuat itikoilla, ei nuista saa pihivin pihiviä. Reilu viismiljoonainen kansa ja sotkee sonnit ja hyttyset – joten ei mitään pidä ihmetellä. Ei uskalla edes ajatella miksi ne raumalla hyttysiä kutsuu.
Juttu on tosi epätosi ja vedetty kehäkolmosen sisältä hatusta paitti henkilöt engelsmannin hatusta.
Ilmoita asiaton viesti
Hyönteisten massakuolemat ovat globaali, EU-tason tutkijatyöryhmän (EKLIPSE) toteana uhka. Kaikki kannat eivät ole vähentyneet, mutta keskimäärin hyönteisiä vähenee noin 2,5 – 2,8 % vuodessa – siitä voit laskea, kuinka monta vuosikymmentä kestää, ennen kuin hyönteiset, kaiken elämän perusta, ovat häviämässä. Syinä mobiilidata, hyönteismyrkyt, lannotteet ja muut kemikaalit sekä tehomaatalous.
Ilmoita asiaton viesti
Kiinteä verkkoyhteys kieltämättä tuntuu tolkulliselta. Langoton voi käydä, tosin ihan lähiratkaisuna.
Kun puhutaan kybersodista, joihin älylaitteita voidaan kaapata, ja toisaalta kuluttajalaitteita voidaan käyttää mihin vain, porsaanreikien turvin, niin älyrakentaminen ei tunnu kovin turvalliselta. Päinvastoin.
Tavan kommunikoinnissa menee, kun toisessa päässä on ihminen, ja vuorovaikutus helpottuu, tietyllä tapaa.
Älyteollisuus näyttää tosiaan olevan uhka, kännyköistä lähtien.
Joskus kuulin miten hakkeri oli päässyt laajalle jonkin valmistajan tuotteiden kautta, kun suora laitahäkkäys ei ollut tuottanut tulosta.
Voi vaan kysyä, mikä mahdollisuus valmistajalla itsellään, on tehdä töitä, kenenkään tästä tietämättä. Entä turvallisuuspalvelut? Ovatko kansoille miten turvallisia, jos ujuttautuvat joka paikkaan, sotavarustelun merkeissä?
Ilmoita asiaton viesti
Säteilykuormituksen pitkäaikaisvaikutukset elävään solukkoon ovat kehnosti tutkittu asia.
Kyse on teollisuuspolitiikasta. Mobiiliyhteyksillä on niin valtava taloudellinen merkitys globaalisti, ettei niistä luopumista harkittaisi juuri millään näytöllä.
Ilmoita asiaton viesti