Kovasti ihmetellä täytyy että pitääkö sitä vielä miettiä onko Yli-Viikari erotettava, aika härskiä jos ei erotettaisi

Kovasti ihmetellä täytyy että pitääkö sitä vielä miettiä onko Yli-Viikari erotettava, aika härskiä jos ei erotettaisi

Jo se että pääsee kysymään noin – heittää ison varjon eduskunnan ja virkakunnan päälle –  että missä erivapausilluusiossa siellä leijutaan – kun mikä tahansa muu työntekijä olisi jo saanut tuollaisesta välittömästi potkut – ja kun sataprosenttisen varmaa on että kansa ei sitä sulata jos noista rikkeistä ei saa potkuja.
Jos sitä tuolle tasolle kuten eduskunta ja valtion virastot pääsee – niin luulisi olevan sanomattakin selvää että tuollaisia harkintakyvyn puutteen osoituksia ei olisi ollenkaan kuin Yli-Viikarin teot on – oli ne rikoksia tai ei.
Johan ne nauraa Kemin hevoset ja Amsterdamin lokitkin jos missä tahansa johtotehtävässä palkkaa kahdeksi vuodeksi palkkaa saamaan jonkun joka ei tee palkkansa eteen mitään työtä – niin ettei siitä saisi potkuja työnantajalta. Anna mun kaikki nähdä.
Minkälaisia hoopoja eduskunnassa ja virkakoneistossa oikein istuu kun ilmiselvä järjen ääni on kadonnut ties minne.
+1
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu