Kuka hölmö uskoisi persujen minkäänlaiseen hallituskykyyn verrattuna demareiden hurjiin näytöksiin aikaansaavuudesta

Kuka hölmö uskoisi persujen minkäänlaiseen hallituskykyyn verrattuna demareiden hurjiin näytöksiin aikaansaavasta toimeliaisuudesta

Persuilla ei ole koskaan ollut yhtään poliittista näyttöä yhtään mistään – sen olemassaolo on vain todiste siitä miten heikoilla poliittinen rationaalinen, realistinen ja eettinen ajattelu viidesosalla kansasta on.

Kokoomus taas edustaa taas banderollihokemaneljäsosaa kansasta – yhtä lailla olemattomilla näytöillä ollen kokoomuskin poliittisesti. Kokoomuksen kannatus lepää yrittäjäväestön varassa jonka ymmärrys yhteiskunnan arvoista ja toiminnasta on niin surkeaa ja asenteellista että hävettää. Kokoomus kannattajakuntineen on karmean ja kaikesta asenteellisin joukko poliittisessa kentässä. Edes perussuomalaiset eivät sitä niin paljon ole – sillä perussuomalaisissa on sentään muuttumiskykyä – kokoomuslaisissa ei yhtään.

Kun taannoin radikaalit työväenlaulu porukat luopuivat perinteestään ja alkoi kehittyä. Niin sitten 60-luvun kokoomuslaisuus ei kehittynyt yhtään – samat iskulausebanderollit pyörii rispaantuneine reunoineen kuin 60 luvulla ikään.

Ero demareiden kehityskykyisyyteen ja jopa kehityskelpoisuuteen kokoomuslaisilla on valovuosien luokkaa. Marinin saavutus- ja kehityskelpoisuuden tasolle ei kokoomuksesta ole yltänyt kukaan koskaan. Ei edes kokoomuksen kirkkain stara Sauli Niinistö.

Politiikan höyryspekulantti Haapalan höpinät leijuu kyllä nyt jo nakkikioskin pakkaspäivien höyryjen tasolla.

Ja Iltasanomien nakkikioski tarjoaa listassaan Haapalaa – mitä lie sisältääkään. Ainakin loppumatonta politiikkatorin helppoheikin tarinaa on ainakin mausteena ellei peräti pihvinä. Vai olisiko pelkkä samantien roskiin heitettävä käärepaperi.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009216658.html

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu