Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Vaalietkot alkoivat – tilaa maksuton ja määräaikainen eduskuntavaalikirje! Tilaamaan ->

Kummasta Suomen kansantaloudelle ja yhteiskuntarauhalle on enemmän haittaa – maahanmuuttajista vai perussuomalaisista.

Kummasta Suomen kansantaloudelle ja yhteiskuntarauhalle on enemmän haittaa – maahanmuuttajista vai perussuomalaisista.

On kyllä persuille aika hämärää jos puheenjohtaja Purra voi olla noista kansanedustajien puheista ylpeä

Kyllä ne on ilmiselviä hyökkäyksiä maahanmuuttajien ihmisarvoa kohtaan.

Siitä ei ole epäilystäkään.

Niin kuin viimeksi Halla-ahon venäläisten demonisointi – joka panee kysymään – milloin Halla-aholle annetaan perussuomalaisissa nimitys kunniaton kunniapuheenjohtaja ja typerä taakka persujen maineelle.

Halla-aho taitaa paremmin maineen pilaamisen kuin maineen hallinnan.

Kyllähän vihata venäläisiä saa, mutta se ei tarkoita sitä että heidät pitäisi demonisoida sotimisen menestykseksi.

Halla-aho ei ymmärrä tätä seikkaa – jos sotilas tulee tunnevaltaiseksi hänen harkintakykynsä heikkenee ja hänestä tulee riski omille joukoille eikä ole edes sotilaana hyvä.

Eli jos perussuomalaiset reserviläiset ottaa Halla-ahon venäläisten demonisoinnin asenteekseen mahdollisessa sodassa – niin he ovat lähtökohtaisesti huonoja sotilaita.

Sama koskee maahanmuuttoa – kun perussuomalaiset demonisoi maahanmuuttajat niin he ovat sen seurauksena epäobjektiivisia ja tunnevaltaisia maahanmuuttoasioiden hoitajia. Eikä sovi siihen hommaan missään hallituksessa koskaan. Koettakaa nyt paukapäät edes tämä käsittää pöljäilyssänne.

Perussuomalaiset haluaa siis edelleenkin olla politiikan klovnipuolue.

Meillähän on koko ajan työvoimapulan kanssa kasvava kysymys – kummasta Suomen kansantaloudelle ja yhteiskuntarauhalle on enemmän haittaa – maahanmuuttajista vai perussuomalaisista.

Kyllähän ilman muuta maahanmuuttajat ärsyyntyy kuin heitä ärsytetään. Ja tulee maahanmuuttajien yhteiskuntapiittaamattomuutta. Jota sitten perussuomalaiset käyttää todisteena – jonka itse aiheuttivat.

Ovatko perussuomalaiset ihan ymmärryksessä mitä he tekevät.

Kuten persutkin ärsyntyy tämän blogin otsikosta ja tekstistä.

Mutta heidän onni on että he sentään kuulevat minun haukkumisia. Mutta pitääkö alvariinsa olla niin pölvästi ettei ymmärrä tekojaan ja niiden seurauksia.

Jos te ette löydä ulos tunnevaltaisesta tyhmäilystänne niin se on noin 20 prosentin tappio tai intin termein räkäpää – paukkupanos – demokratialle. 20 prosenti tappio demokratialle – jonka persut aiheuttaa.

Persut on kuin rynmäkkökiväärin paukkupanos-räkäpää – josta tulee kova pamaus – ja pelkkiä hammastikuiksi sopivia Suomen sinisiä puunsäleitä puuluodista. Mutta ei mitään muuta.

Kuinka kuvaavaa onkaan – persut on kuin räkäpään pamaus tuloksena isänmaan sinisiä hammastikkuja.

Koettakaa nyt pölvästit jo opetella hallitsemaan tunteitanne ja ajattelemaan.

Ps. Olen aivan liian kiltti persuille ollessani heille näin maan perusteellisesti perustellen vittumainen.

HS

” Julkisuudessa on käsitelty muun muassa perussuomalaisten kansanedustajan Juha Mäenpään vieraslajipuheita täysistunnossa ja puolueen varapuheenjohtajan Mauri Peltokankaan kirjoituksia ”loisivista elintasosurffareista”. Puheenvuorot liittyivät maahanmuuttoon.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

MAINOS PÄÄTTYY

Eduskunta hylkäsi vuonna 2020 valtakunnansyyttäjän pyynnön saada asettaa Mäenpää syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hovioikeus puolestaan hylkäsi Peltokankaan saaman syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan viime joulukuussa.

Purra kommentoi myöhemmin perjantaina Twitterissä, ettei perussuomalaisten arvopohjassa ole ”salattavaa, hävettävää, hämärää” ja sanoi olevansa hyvin ylpeä ”perussuomalaisesta ihmiskäsityksestä ja arvopohjasta”. ”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (18)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3811808 Kirjoittaja

  Kommentti mediavirtaan

  Tämä asunto-osakeyhtiöasiahan on täysin sama kuin kunnan teollisuusalueella pari yritystä joutuu maksuvaikeuksiin

  Ja kaikki muut teollisuusalueen yritykset menettävät luottokelpoisuutensa.

  Eikö siinä ole kelpo malli miten asunto-osakeyhtiöt täytyy ymmärtää – kuin yritykset kunnan teollisuusalueen yhdessä vuokraamallaan tontilla.

  https://yle.fi/a/74-20012760

  Ilmoita asiaton viesti

 2. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3811890 Kirjoittaja

  Uutisvirtaa

  Pitkän kantaman ohjuksia ja tykistöammuksia Ukrainalle Himarseihin heti pian

  Yhdysvaltojen valinta ei ole enää onko se sodan osapuoli – vaan se että auttaako se Ukrainaa voittamaan sota vai ottaako se Venäjän kanssa yhteen kun se hyökkää sen jälkeen esimerkiksi Baltiaan tai Suomeen.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/93bce4ec-f988-47dd-97ca-500907401c9f

  Ilmoita asiaton viesti

 3. seppa64

  Minusta ei ole väärin kutsua roistoa roistoksi ja sosialistia toiveajattelijaksi.

  Samoin on täysin luonnollista että köyhistä oloista loähtöisin oleva ihminen etsii menestystä rikkaammista maista. Se ei ole mikään häpeä. Jos maahanmuuttaja etsii täysin inhimillisistä ja itsekkäistä syistä elättäjää ja huolenpitoa, ei ole väärin todeta asian oikea laita.

  Miksi Eerojuhani haluaisi peitellä luonnollista asiaa ja keksiä mahdollisia peiteilmaisuja?

  Ilmoita asiaton viesti

  • eerojuhani vaarala
   Eerojuhani Vaarala #3811916 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3811896

   Joo, mutta se ei oikeuta viemään ihmisiltä ihmisarvoa.
   Ei siinä asiassa pidä olla väärällä tavalla haukkumistaan kohdistav tai yleistävä.

   Hyvä esimerkki on tuo Halla-ahon sanominen venäläisiä sotilaita rotiksi vai mitä hän sanoi että heitä olisi helpompi ampua. Koska eihän ne raukat pakotetut ole syypäitä siihen vaan se varsinainen rotta eli Putin.
   Samalla tavalla maahanmuuttajat ovat usein pakotettuja löhtemään siis uhreja ja on väärin panna heidät maksamaan persujen toimesta ihmisarvollaan siitä kun he jo kerran maksoivat ihmisarvollaan syyn siihen että piti lähteä.
   Eli persujen rasismi on ääriväärin ja äärijulmaa heitä kohtaan.
   Ja jos kerran taas niitä jotka hakee etua suomesta vailla mitään pakkoa aletaan sanomaan loisiksi tai rotiksi niin sittenhän me samalla kyseenalaisella etiikalla ja logiikalla voidaan sanoa kaikki suomalaisia oman edun kyttääjiä Suomessa rotiksi ja loisiksi.

   Ja on äärityhmä se joka ei tätä kokonaislogiikkaa ja etiikkaa tästä selityksestä tajua.

   Laittakoon nyt sitten kommenttinsa puumerkiksi siitä tämän alle että ymmärsivät tämän logiikan jota kaiketi kukaan Suomessa ei ole näin hyvin kyennyt ilmaisemaan.

   Ilmoita asiaton viesti

   • seppa64
    Vastaus kommenttiin: #3811916

    Ihmisellä on aina arvonsa, jonka on syntyessään saanut. kuinka sen arvon käyttää on oman valinnan tulos.

    On turha syyttää muita valintojensa tuloksesta.
    Kin jumala loi ihmisen, hän myös antoi ihmiselle vapaan tahdon. Siitä seuraa vastuu valinnoista.

    Onhan se aivan väärin eläimiä kohtaan, kun esim luojan luomaa virheetöntä rottaa verrataan kurjaan ja epäonnistuneeseen ihmiseen. Siinä loukataan Rotan luonutta Jumalaa, Allohia.

    Ne ihmiset suomalaiset tai muut apuatarvitsevat, jotka valitsevat tulla toimeen pelkästään luottaen toisten armeliaisuuteen, nimitetään Indonesiassa kerjäläsiksi tai kauniimmin köyhiksi. Islamin lain mukaan tällaisille ihmisille on annettava almuja. Näin saa lisä pisteitä pyrkiessään Paratiisiin. Paratiisiin saa vapaalipun vain muslimi, joka on käännyttänyt kristityn muslimiksi tai sotinut islamin puolesta ja saanut sodassa surmansa. Muuten mennään elämän aikana kerätyillä plus pisteillä.

    Ilmoita asiaton viesti

     • seppa64
      Vastaus kommenttiin: #3812520

      ”Ihminen perii vauvasta alkaen oman arvonsa”. On oikein, mutta voi kadottaa ihmisarvonsa käyttäytymällä sopimattomasti ja antautumalla egonsa vietäväksi kuten vallanhimoisille politikoille on käynyt. Rahanhimo aiheuttaa vääristymiä samaan tapaan ja saa ihmisen käyttäytymään arvottomaksi ja epäinhimillisesti.

      Ilmoita asiaton viesti

       • seppa64
        Vastaus kommenttiin: #3812594

        Meillä kaikilla on egomme, mutta sitä on hyvä tarkkailla eikä samaistua siihen. Egomme pyrkii ottamaan meistä vallan ja ohjaamaan käytöstämme.

        Ilmoita asiaton viesti

         • seppa64
          Vastaus kommenttiin: #3813356

          Ego meihin luotu toiminto, joka meillä on synyessämme. Minuus kehittyy lapsuudessamme ja se auttaa meitä kaikissa arkipäivän toiminnoissa kuten vaikka kävelemisessä ja käden taidoissa.

          Koska Ego – minuus on voimakas jokapäiväinen työkalumme se saattaa voimaantua säätelemään myös tunne elämäämme, vaikkapa suuttumista.

          Egomme nauttii jos suutumme ja alamme riidellä. Se tuntee saavansa meistä valtaa ja sitä se haluaa.

          Tämä on syy miksi pitää tarkkailla egoamme ikäänkuin itsemme ulkopuolelta. Voisi sanoa että hallitsematon ego on kaikien sotien aiheuttaja.

          Egomme ei suinkaan toiminto jonka taakse voimme mennä syyttelemään virheitämme. Ego on kuin tuli: hyvä renki, mutta huono isäntä.

          Ilmoita asiaton viesti

          • eerojuhani vaarala
           Eerojuhani Vaarala #3813401 Kirjoittaja
           Vastaus kommenttiin: #3813378

           Mulla on psykologian koulutusta yliopistosta ja yli 25 vuoden kokemus psykologisesta soveltuvuustutkimuksesta ja rekrytoinnista.

           Ilmoita asiaton viesti

           • seppa64
            Vastaus kommenttiin: #3813401

            Hieno ja päteväkoulutus, mutta egon toiminta ei taida olla tuttua.
            Olen opetellut asettumaan egoni ulkopuolelle ja tarkkailemaan sen toimintaa ja synnyttämiä ajatuksia. Ajatuksia se pyörittää mielessäämme aivan liikaa. Joskus kaipaa hiljaisuutta, ilman yhtään ajatusta.

            Varsinkin egoni halu pyörittää vanhoja tapahtumia muististani, saa minut pysäyttämään sen loputtomien ajatusten vyöryttämisen.

            Kun egoni huomaa että tarkkailen sen toimintaa, se pysähtyy.

            Ilmoita asiaton viesti

 4. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3811931 Kirjoittaja

  ” Arvoihin takertuminen ” kirjoittaa Iltalehden päätoimittaja ja häpäisee ihmisten arvotietoisuuden

  Ja arvotietoiset ihmiset – joille arvot eivät ole sen enempää poliittista, taloudellista kuin geopoliittistakaan kauppatavaraa.

  Erittäin huonoa harkintaa päätoimittajalta pitää ihmisten arvoihinsa nojautumista ja niillä ohjautumista taakkana ihmisille ja yhteiskunnalle. Joihin ei pitäisi takertua.

  Päätoimittajan pitää mennä ensin Venäjälle teoriakurssille ja sitten Ukrainaan käytännön kurssille opettelemaan mihin se kaikki arvot kaupan periaate johtaa. Ja sieltä jatko-opintoihin Turkkiin.

  Kaikkien aikojen epäonnistunein pääkirjoitus Suomessa.

  Ei ihme että Iltalehdelle käy mikä tahansa sisältö jolla tulee klikkauksia ja rahaa.

  https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/428ce082-2d76-4f63-9080-a40114b68a80

  Ilmoita asiaton viesti

 5. paavonevalainen

  Otsikkoon vastaaminen on helppoa: aluksi persuista (kiusallisia, uusia mielipiteitä pulpahtelee kiertoon), sitten maahanmuuttajista (olemme vuosikymmenen tai kaksi perässä Hollantia ja Ruotsia).

  Ilmoita asiaton viesti

 6. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3812000 Kirjoittaja

  Aforismi – se mitä arvot ei ohjaa on arvotonta – ja armotonta

  Ilmoita asiaton viesti

 7. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3812002 Kirjoittaja

  Eettis-realismi – se mitä arvot ja etiikka ei ohjaa on arvotonta – ja armotonta

  Ilmoita asiaton viesti