Kumpi on väärässä Marinista – Suomen paskamedia vai kansainvälinen poliittinen eliitti

Kumpi on väärässä Marinista – Suomen paskamedia vai kansainvälinen poliittinen eliitti

Ylen poliittinen toimitus on täysin kokoomuksen propagandaelin

Se peittää julkisuudesta systemaattisesti Marinin hallituksen saavutukset – ja korvaa ne hallituksesta epäedullisilla tai jopa muun oikeistomedian keksityillä ja typerän asiattomilla teemoilla. Samaan aikaan Marin on noussut maailmanluokan poliittiseksi laajasti arvostetuksi tähdeksi. Kumpi on väärässä Marinista – Suomen paskamedia vai kansainvälinen poliittinen eliitti.

Jopa siihen mittaan on menty Ylen kokoomusdiktatuurissa että Marin joutui Tampereella torilla puhuessaan erikseen siitä mainiten että hänen täytyy torilla suoraan kansalle tiedottaa hallituksen tekemisistä kun media ei sitä tee.

En tiedä onko Suomen median oikeistolainen  läpipolitisoituminen – jota Google selvästikin tukee logaritmeillaan niin että vasemmiston median näkyvyys millään asiahaulla on olematonta – niin suurta verrattuna läntisiin medioihin yleensä – että se alkaa lähestyä venäläisen veljespuolueensa Putinin puolueen propagandadiskriminointia.

Ja oikeusviranomaiset tottakai nukkuu kuin surkeat porttivartijarakit.

Ja silti – Marinin hallituksen aikaansaannossaldo on jopa erittäin vaikeiden kriisien hallinnankin ohella maailmanmitassakin huippuluokkaa,

Suomessa on niin läpimätä oikeisto ja oikeistomedia Yle mukaanlukien kuin olla saattaa. Täysin propagandasappinen kun kokoomuksen saavutussaldo kymmenen hallitustaipalevuotensa aikana oli lähinnä negatiivinen jatkuvasti ongelmaisen soteräpellystensä tapaan.

https://yle.fi/uutiset/3-12671815

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu