Kykypuolue kokoomuksen nimitysnotkahdus – Kuntaliiton toimitusjohtaja

Kykypuolue kokoomuksen nimitysnotkahdus – Kuntaliiton toimitusjohtaja
Kokoomustaustainen Kuntaliiton toimitusjohtaja puhuu Ylessä  https://yle.fi/uutiset/3-11943111
kuin juoruryhmän jäsen somessa täysin asiattomasti asemaansa nähden ja sanomalla ”me” yleistää käsityksensä koko Kuntaliiton instituution kaikkien työntekijöiden hallituksen ja muiden elinten kaikkien poliitikkojäsenten kannaksi. Anna mun….
Lisäksi hän sanoo yleistävästi ”kyllähän kaikki tietävät”. Kun eriäviä kantoja on.
Entisenä Kunnallisliiton mm kunnanjohtajavalintoja vetäneenä konsulttina sanoisin että rappiolla on Kuntalliiton taso jos toimitusjohtaja on noin alkeellinen. En muista Kunnallisliitossa – joka liitettiin Kuntaliittoon nähneeni yhtään tuon tasoista ulospäin edustajaa. Että vielä toimitusjohtaja. Varsinainen kykypuolueen nimitysnotkahdus.
Mitään näin lapsellisen surkeaa ulostuloa tuolta tasolta harvoin näkee joka ei hallitse edes instituutioedustamisen perusteita. Vaihtoon.
” Hän kommentoi Ykkösaamun haastattelussa myös pääministeri Sanna Marinin (sd) Ylen kuntavaalitentistä tekemää ehdotusta siitä, että kuntaveroja maksettaisiin progressiivisesti tulojen mukaan.

– Tulihan se vähän yllättäen, koska tämän tyyppisiä ehdotuksia ei ole viime aikoina kyllä kuulunut, koska kaikki tietävät sen, että vaikka kuntavero on tasavero, se on luonteeltaan progressiivinen, Karhunen sanoi.

– Se olisi myös epäoikeudenmukainen alueellisesti. Kyllä me [Kuntaliitossa] vähän hämmästyimme ehdotuksesta.​ ”​

+1
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu