Kysymys kuuluu – olemmeko menettäneet kyvyn puhua totta.

Kysymys kuuluu – olemmeko menettäneet kyvyn puhua totta.

Onko populaarimusiilkki aidon sosiaalisuuden korvike ja este.

Ihmiset jättävät toisilleen sanomatta niitä asioita joita he kuulevat mielellään laulujen lyriikoissa.

Populaarimusiikin lyriikkoihin sisältyy paljon itsepetosta ja sosiaalista valehtelua – klassinen instrumentaalimusiikki on puhdasta niistä.

Mutta klassinen musiikki ei yritäkään puhua ihmiseltä toiselle – se on siten epäsosiaalista – mutta se puhuu ihmiselle itselleen – ilman kielen tahallista tai tahatonta monitulkintaisuutta.

Kysymys kuuluu – olemmeko menettäneet kyvyn puhua totta.

Auttaako vai estääkö populaarimusiikki sitä.

Onko valehtelusta tai itsepetoksesta tullut myös politiikassa ja taloudessa ihmiskunnan toinen vaiko peräti ensimmäinen luonto.

Tuhoaako kommunikaation petos ja itsepetos lopulta ihmiskunnan.

Onko siihen ratkaisu kehittämäni eettis-realismin menetelmä.

Kun tiedät asioiden etiikan ja realismin ja kehität niitä molempia toinen toisiinsa liittyen – niin asiat kehittyy terveellä tavalla.

eerojuhani vaarala

Kuuntele uusi Relaxing swing improni Vapaavuoro blogissani

https://vapaavuoro.uusisuomi.fi/eerojuhani-vaarala/relaxing-swing-impro/

***

Orpo esittelee kansalle oikeiston etiikan realismin.

Vastakkaisesti kohdistuvat ja rinnastuvat epäkohdat ovat syviä hitaasti parantuvia haavoja - ja niitä Orpon hallitus tekee sarjatulella. Ei ihme että rkp:n puheenjohtaja haluaa paeta puheenjohtajuudestaan mepiksi - rkp:n perusta on halkeillut.

Orpo esittelee kansalle hyödyllisten idioottien avulla - mukaan lukien perussuomalaisten äänestäjät - mikä on oikeiston etiikka ja sen mukainen kasvoille lyöty ruma realismi.

***

Valtion tuet pitää panna poikimaan vain ja ainoastaan vientiä - edes tuotekehitystukea ei pidä antaa - miksi - siksi että vientituki sisältää jo vaatimuksen tuloksekkaasta tuotekehityksestä joka yrityksen pitää itse maksaa - kun yritys joutuu itse maksamaan tuotekehitystukensa - niin taatusti tuotekehitysosasto ei uskalla laiskotella.

Ja eikö siis yritysten saamat valtion tuet pitäisi laittaa vientitavoitteisiksi - jos tuki ei nosta vientiä tuki pitää lopettaa. Niin kuin raviratojen tuki pitää heti lopettaa koska sillä ei ole mitään tekemistä viennin kanssa.

Ja myös niin että valtiontukia pitää hakea tuloksellisiin vientihankkeisiin. Muihin tukia ei anneta.

Silloin valtio panostaa tulosta vaatien Suomen keskeiseen ongelmaan - siihen että suomalaiset ei osaa viedä.

***
Eikö maailmassa ole yhtään arvotietoista eettistä maata - joka sanoo että nyt tämä riittää. Ja lähettää joukkojaan ja hävittäjiä lentäjineen Ukrainaan.

***
Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu