Lännen on tehostettava toimia demokraattisen vastuullisen vapauden suojelemiseksi lännessä oleville ulkomaalaisille.

Lännen on tehostettava toimia – diktatuurien vaikuttamisen ja lännen ihmisten rasismin suhteen – demokraattisen vastuullisen vapauden suojelemiseksi lännessä oleville ulkomaalaisille.

( Huomautan heti valmiiksi käsitteen ”vastuullinen vapaus” keskeisestä merkityksestä lännessä niin läntisille ihmisille kuin lännen demokratioissa eläville ulkomaalaisillekin )

https://www.iltalehti.fi/talous/a/8406e8a9-f8a2-4086-9336-886598a50665

Kiinalaiset halpakaupat internetissä kuten polkuhintaiset sähköautotkin jne on Kiinan kaupallista hybriditoimintaa – Venäjältä hankitulla halvalla energialla tuettuna – Kiinan pyrkiessä diktatoriseen imperialismiin maailmassa. Samaa pyrkimystä ovat Kiinan poliisitoimen kaltaiset kiinalaisten urkkimiset ja heihin vaikuttamiset jopa kiinalaisine poliisiasemineen demokraattisessa lännessä – jonne kiinalaiset ovat tulleet hakemaan heille kuuluvaa demokratian suomaa vastuullista vapautta – eikä Kiinan diktatuurin perään katsomista saati myöskään lännen ihmisten rasismia ulkomaalaisia kohtaan.

Josta syystä lännen on tehostettava toimia – diktatuurien vaikuttamisen ja lännen ihmisten rasismin suhteen – demokraattisen vastuullisen vapauden suojelemiseksi lännessä oleville ulkomaalaisille.

Kiinan taloudellisiin toimiin on suhtauduttava nähdyn perusteella diktatuuri-imperialismin taloudellisena hybridivaikuttamisena tai perusteltuna epäilynä siitä. Ja niiden suhteen on toimittava erilaisin ”rajamenettelytoimin”.

eerojuhani vaarala

Ympäristölle ja monimuotoisuudelle myönteinen asenne leviää ihmisten parissa - niistä on tullut sosiaalinen normi

Ihmiset rakastavat yhä enemmän luontoa ja luonnoneläimiä mutta myös kotieläimiä ja lemmikkieläimiä.

Käsite monimuotoisuus kuuluu ja näkyy yhä useammin joka paikassa - on ymmärretty miten keskeinen käsite se on ihmiskunnan luontosuhteessa myös ihmiskunnan säilymisen kannalta.

Metsä tulee yhä läheisemmäksi ihmisille monimuotoisena asiana - puupellot ja avohakkuut menettävät suosiotaan ja metsän ja metsätalouden käsitteet monipuolistuvat mm jatkuvan kasvun metsänhoidon suuntaan.

Materialismi on yhä enemmän kyseenalaistettua samaan aikaan kun aineettomien arvojen äärimmäisen rikkaaseen kirjoon herätään yhä paremmin. Mitkä mahdollisuudet pelkällä sosiaalisuudella voi olla.

Autoilun dominointi vähenee ja samaan aikaan kaupungeista tulee sekä terveellisempiä, hiljaisempia ja turvallisempia - kaduilla kaikuu yhä enemmän autojen äänten sijaan ihmisten puheensorina - ja kaukaa kuuluu haitarin soitto ja kirkonkellojen soittokin tulee takaisin kaupunkien äänimaisemaan.

Ja lintujen laulu - aamulla herättyään voi avoimesta ikkunasta kuulla lintujen laulua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu