Länteen paenneille venäläisille pitää asettaa asevelvollisuus – mennä taistelemaan Venäjää vastaan Ukrainassa.

Länteen paenneille venäläisille pitää asettaa asevelvollisuus – mennä taistelemaan Venäjää vastaan Ukrainassa.

Perussyyt miksi älypuhelinliikenteen katkaiseminen Venäjältä romahduttaisi siviilikannatusta Venäjän hyökkäykselle Ukrainaan ovat nämä.

Oligarkien rouvat paljastivat sen – samoin venäläisten kyyninen rentoutumislomailu ulkomailla samaan aikaan kun systemaattisesti tuhotaan Ukrainaa ja sen suveriteetteja vastoin kaikkia kansainvälisiä lakeja.

Kun oligarkien rouvat alkoivat leikkaamaa  protestina rajoituksille merkkilaukkujaan – he kertoivat teollaan tämän venäläisten ydinasian, kuten myös kyyniset lomamatkailijat kuten myös maastapakenijat.

Ja syy on syvästi historiallinen.

Julmien diktatuurien ja massiivisen korruption alla aina elänyt kansa on oppinut syvällisesti yhden asian – asia josta heidän täytyy pitää aina kiinni on heidän oma henkilökohtainen etunsa sillä mihinkään muuhun ei kansalainen voi Venäjällä luottaa kuin siihen. Kaiken muun julma diktatuuri ja korruptio heiltä vie paitsi sen jonka he kykenevät itsellään etuna piilossakin säilyttämään.

Venäläiset eivät ole koskaan saaneet mahdollisuutta oppia eläytymään muuhun kuin omaan itseensä – kun koko yhteiskunta on vain sitä. Heillä ei ole arjessa niin yleviä muihin eläytymisen arvoja kuin lännessä on – joka lännessä on mahdollista sillä sellaisia arvoja on aidon demokraattisen humaanin yhteiskunnan myötä päässyt kehittymään ja niitä myös suojellaan.

Päinvastoin humaanille empatialle Venäjällä on kehittynyt sen vastakohta – täydellinen valheellinen projektio että syy on muualla kuin Venäjässä tai venäläisissä itsessään. Joka toimii niin kauan propagandana kun Venäjän suuntaama näennäiskostoinen pahuus ei palaudu venäläisten oman arjen hyviin asioihin niitä raunioittaen.

Niinpä oligarkien rouvat hermostuivat vasta kun heidän mahdollisuutensa saada ylellisyyslaukkuja evättiin – mutta ei mistään muusta mitä oli tapahtunut. Samasta kyynisen oman edun syistä jatkettiin venäläisten omantunnontuskitta lomamatkailua lännessä, paettiin liikekannallepanoa naapurimaihin.

Venäläiset siis käpertyvät –  historiallisesti siihen oppineena – vain itseensä – eläytyen siihen hyvään mitä heillä on – joka tekee heidät sekä kyynisiksi ja jopa julmiksi opportinisteiksi muita kohtaan ottaen sen edun minkä he ikinä saa luokkaa kasakka ottaa kaiken irrallaan olevan.

Josta syystä venäläiset ovat kestävämpiä vaikeissa oloissa ja luovat samalla yhteiskuntansa julmaksi ja omaa itsekästä pahuuttaan systemaattisesti muille projisioiden – kunnes sen on aika romahtaa – siihen että kaikki tulee yhä mahdottomammaksi. Ja venäläiset tajuavat kaataa systeemin oivallettuaan että se on sen vika että heillä on asiat huonosti ja rajan takana naapurimaassa erittäin hyvin.

Siitä seuraa tämä.

Että venäläisiltä pitäisi viedä älypuhelinten käyttö sillä se on tavallisille venäläisille kuin oligarkirouvien ylellisyyslaukut – sekä heiltä pitäisi estää maasta pääsy – sekä heidät pitäisi palauttaa naapurimaan hyvinvoinnista siihen kurjuuteen jonka ovat itse poliittisella piittaamattomuuspaollaan Venäjän vastuusta hyökkäykseen Ukrainaan osaltaan aiheuttaneet.

Venäläisten elämää on siis kurjistettava älypuhelinten katkaisemisella ja muillakin pakotteilla – edelleenkin – ja rankasti – niin että he itse kääntyvät Venäjällä Putinin historiallisen julmaa politiikkaa vastaan.

Siksi Venäjältä paenneet mediat ja journalistitkin pitäisi palauttaa Venäjälle.

Hekinhän ovat tosiasiassa lännen mukavuuksiin demokratian puolesta taistelemisesta paenneita rintamakarkureita. Heidän pitää mennä Venäjälle muuttamaan asioita – eikä kirjoitella niiden muuttumattomuudesta – voiden niin tehdä lännen turvassa kun eivät itse ole Venäjällä sitä muuttamassa.

Ja niinpä Ukrainaa tuhotaan joka päivä, länsi panee miljardeja aseisiin, jopa suomalaisiakin osallistuu taisteluun Venäjää vastaan – kun Venäjältä paenneet sadattuhannet venäläiset eivät ole taistelemassa Putinin hallintoa vastaan Venäjällä.

Tästähän pitäisi seurata se.

Länteen paenneille venäläisille pitää asettaa asevelvollisuus – mennä taistelemaan Venäjää vastaan Ukrainassa.

SE PYSÄYTTÄISI KAIKKI VENÄLÄISET TOTAALISESTI SEN TOSIASIAN ÄÄREEN ETTÄ HEIDÄN ON ITSE KAADETTAVA PUTININ HIRMUHALLINTO.

Yllä esitetyillä perusteilla ja kaavalla venäläiset voidaan asettaa todelliseen vastuuseen Putinin hallinnon kaatamiseksi – maasta paenneet kyyniseltä opportunistiselta pakoreitiltään takaisin vastuuseen palauttaen.

Tämä älypuhelinten sulkeminen voisi toimia myös muiden diktatuurien sisäiseksi nujertamiseksi.

 

*****

 

Vaikka mitä tulisi – niin Pohjoismaiden ei saa oman etunsa vuoksi hetkeksikään hellittää otetta yhteisestä puolustuksesta

Myös ylitse kaiken Natoon liittyvän.

Olisi järkyttävä virhe luottaa vain Natoon huolehtimatta  Pohjoismaiden yhteisestä puolustuksesta.

 

***

 

Tälle keskustelulle Naton periaatetason kriisistä pitää tuoda esiin taustakysymys – eikö Erdoganin Turkin häirikkösooloilun tili ala olla jo yleisesti täynnä

https://yle.fi/a/74-20014542

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu