Lopullinen väistämätön johtopäätös – Maailman kaupunkien kadut pitää täyttää sähköpotkulaudoilla.

Maailman kaupunkien kadut pitää täyttää sähköpotkulaudoilla.

” Vähäpäästöisen vedyn tuottamista kehitetään erityisen kiivaasti siksikin, että se on avain terästuotannon päästöjen vähentämiseen. Teräksen valmistus taas on yksi suurista ilmastoa lämmittävistä teollisuudenaloista. ”

Tämä ei riitä terästuotannon päästöjen vähentämiseen – pitää pudottaa kunnolla teräksen kulutusta.

Se tarkoittaa erityisesti autojen reipasta vähentämistä periaatteella – pitää olla kiellettyä yhden henkilön kuljettaminen yli tuhannen kilon painoisella autolla – täysin polttoaineesta riippumatta.

Koska kuljetusvälineen painon suhde kuljetettavan henkilön painoon on henkilöautossa huonointa mahdollista materian ja energian käytön eettistä ympäristöhyötysuhdetta.

Kun henkilö voi kulkea pyörällä, sähköpyörällä – ja etenkin sähköpotkulaudalla jossa materian ja energian eettinen ympäristösuhde on jopa kävelyä parempi – miksi – siksi että sähköpotkulaudalla kulkeminen vie vähemmän ruuasta saatavaa energiaa kuin kävely.

Siksi sähköpotkulaudan pitää olla ylivoimaisesti ykkösasemassa lähes kaikkialla missä yhden tai kahdenkin ihmisen liikuttamiseen tarvitaan teknologiaa ja energiaa.

Maailman kaupunkien kadut pitää täyttää sähköpotkulaudoilla.

Ja ne kulkee hyvin hiekkateilläkin asiallisen kokoisilla ja levyisillä renkailla.

Talvellakin.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu