Maailma on mennyt siihen että se mikä ei näy julkisuudessa ei tapahdu ollenkaan

Maailma on mennyt siihen että se mikä ei näy julkisuudessa ei tapahdu ollenkaan

Hetkinen.

Siis jos paikkakunnalla on joku tapahtuma tai hyvä asia.

Niin kun ihmiset seuraa yhä enemmän internetin päämedioita – niin mistä he tietää mitä jollain paikkakunnalla tapahtuu.

Kun yhä harvempi seuraa paikallista ja aluemediaa. En minä ainakaan seuraa.

Sehän on alue- ja paikallispolitiikan tappio ettei ihmiset tiedä mitä paikkakunnalla tapahtuu.

Ja se on paikallis- ja aluemedioiden moka – ( ja poliitikkojen kun eivät tajua järjestää maaseudulle iltamyöhäistä julkista paluuliikennettä kaupungeista ) – etteivät ole tajunneet tehdä tätä temppua.

Niissä paikallis- ja aluemedioissahan on minne mennä palsta.

Miksi ne eivät ole tajunneet pyytää ihmisiä ilmoittamaan sähköpostiaan postituslistalle – jonne tulee ilmoitus minne mennä palstan tapahtumista.

Ja kun niin ei tapahdu niin ihmiset eivät edes harkitse mennä paikalliseen tai alueelliseen tapahtumaan kun ei siitä tiedä kun ei ole sattunut missään silmään. En minä ainakaan osaa harkita menemistä tapahtumaan josta en tiedä. Osaako joku muu.

Onko paikallis- ja aluemedia ja alueellinen julkinen paikallisliikenne nukahtanut alue- ja paikallispolitiikan onnensa ohi. Ja sen ohi mitä mahdollisuuksia pelkkä sähköposti voi tarjota että ihminen tavoitetaan – välittömästi – henkilökohtaisesti – niistä asioista joista hän niin haluaa.

Ps. Olen asunut kahdeksan vuotta Ruovedellä enkä ole käynyt kertaakaan Tampereella missään kulttuurin iltatilaisuudessa – kun Tampereelta ei koskaan pääse bussilla iltamyöhällä klo 23 aikoihin Ruovedelle. Enkä tule edelleenkään käymään näillä premisseillä. Helsinkiin saatan matkustaa kyllä oopperaan jos sinne sattuu olemaan muuta menoa.

Kuinkahan paljon kaltaisiani mahtaa maaseudulla ollakaan.

eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu