Tämä on keino ja reitti lännelle ja Euroopalle ketteröittää sopimuskahliutunutta länttä nopeisiinkin turvallisuusratkaisuihin

 Tämä on keino ja reitti lännelle ja Euroopalle ketteröittää sopimuskahliutunutta länttä nopeisiinkin turvallisuusratkaisuihin

Ja viedä Venäjältä tuon lännen sopimuskahliutuneisuuden edun – ja toimia Venäjälle välittömänä sekä rajatoiminta- että strategisena pelotteena.

 
Ja länsi voi todeta suvereenin sopimuskahliutumattomasti tilanteen tapahtuessa – on täysin ymmärrettävää että tuo valtio käyttää tuossa tilanteessa turvallisuussuvereniteettiaan – ja me muut toimimme backup:ina. Myös itse turvallisuussuvereniteettiin valmiina.
 
”  Euroopan valtioiden pitää varautua suvereeniin puuttumiseen Venäjän toimiin – eskalaation uhallakin.

Erityisesti juuri silloin kun Venäjä itse eskaloi uhkaansa – sitä kautta  – ettei Euroopan valtiot käytä suvereenia oikeutta sotilaallisiin toimiin vaikka aihetta olisi.

Erityinen tällainen toimi voisi olla – että jos Tanska ja Ruotsi kokevat Venäjän uhkan itseään kohtaan kasvaneen Itämerellä – niin ne katkaisevat kaiken Venäjän meriliikenteen Tanskan salmien kautta.

Samoin voisi Romania viedä joukkojaan Moldovaan jos kokee Venäjän uhkan kasvavan Moldovan kautta.

Tietysti mikä Euroopan valtio voisi viedä joukkojaan Ukrainaan – jopa Japani – jos kokee että Venäjän eteneminen Ukrainassa nostaa Venäjän uhkaa niitä kohtaan jopa pitkällä tähtäimellä.

Kyllä Euroopan ja maailman kaikilla valtioilla on yli kaikkien sopimusten tämä suvereeni oikeus edistää sotilaallisesti turvallisuuttaan – sotilaallisesti aggressiivista imperialismia kohtaan.

Jopa julistamalla Venäjälle sodan – siihenkin on valtioilla suvereeni oikeus.

 

 

 

Venäläisten usko Putinin sotaan palaa öljynjalostamoiden soihtuina taivaalle venäläisten itsensä videoimana

 

Macron tarkoittanee että yksittäiset maat voivat viedä joukkojaan Ukrainaan

” Viime kuussa Macron kieltäytyi sulkemasta pois mahdollisuutta lähettää joukkoja Ukrainaan. Lausunto ei saanut kannatusta länsiliittolaisten keskuudessa.

Ranskan presidentti ei ole perääntynyt kannastaan, mutta korosti, että länsiliittolaiset eivät tekisi asiassa aloitetta. ”

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-216542

eerojuhani vaarala

Jos patoat joen ja ohjaat sen muualle – patoamisesi kädenjälki näkyy lähes kaikessa joen virtaama-alueella padon alapuolella – mutta myös uuden uoman virtaaman alueella.

Ihmisen kädenjäljen vaukutuksen dynamiikan logiilkka on juuri näin yksinkertaista.

Jos rikot monimuotoisuuden logiikan rikot kaikkea myös logiikan dynamiikan laajalla vaikutusalueella – luonnonvoimiin asti.

***

Hieno päätös EU:lta jota olen vaatinut siitä lähtien kun vaadin aineetonta kasvua

EU päätti - pesukoneet, pölyimurit ja älypuhelimet jne on pystyttävä myös korjaamaan.

***

Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu