Mediassa, asiantuntijoissa ja osin poliitikoissa on tapahtunut tällainen käänne

Mediassa, asiantuntijoissa ja osin poliitikoissa on tapahtunut tällainen käänne

Että kun ei ole mitään painavaa jo ennen muualla sanotun toistoa kummempaa sanottavaa ajankohtaisista asioista – niin kuorrutetaan omaa julkikuvaa toissijaisilla ja jopa viihteellisillä ulostuloilla julkisuuteen.

Ja media toimii siinä täysin ymmärtämättömänä – ymmärtämättä mitä tekee – tai sitten taktisesti julkisuutta manipuloivana välikätenä.

On alettava luomaan listaa keillä poliitikoilla, asiantuntijoilla, toimittajilla ja somevaikuttajilla on aidosti painavaa sanottavaa.

Minä olen ottanut tavaksi välillä nostaa blogissani esille toimittajia joissa oikeaa otetta asioihin. Mutta myös niitä joilla ei ole.

On minun vielä alettava samaa tekemään asiantuntijoista. Ensimmäisenä julkisuuskuvan hoitoaallokon päälle näyttää nousseen Mika Aaltola. Johon on koko ajan alkanut painaa leimaa enemmän ja enemmän toisarvoisessa julkisuudessa esiintyminen asiaroolinsa kustannuksella.

Hyvänä esimerkkinä päinvastaisesta on ollut Matti Vanhanen.

Voisi luonnehtia – harvoin esillä ja aina asiasta.

Ihmisten pitäisi ruveta olemaan tarkkana tästä asiasta – media ei osaa – sille käy kaikki mikä myy. Siksi Suomen media on aivan liikaa halpamediaa – joka ei edes erota mikä on painavaa todellista sanottavaa.

eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu