On alettava puhumaan teknologiaepäluotettavuudesta. Metrojunalla tunneliin voin suostua – mutta 2,5 km autotunneliin en.

Aina Googlen älyttömistä ohjelabyrinteista, jatkuvien julkisten it-teknologiakompurointien kautta älypuhelinten liitinkestämättömyyteen ja teknologia-alojen eläytymiskyvyttömyyteen siihen mitä ihmiset haluaa ja mihin kykenee – esimerkkinä älypuhelinpalvelut – jotka on usein luokkaa ettei kauppaan pääse kun ihmiset ei ymmärrä miten kaupan ovi avataan

 

 

 

Metrojunalla tunneliin voin suostua – mutta 2,5 km autotunneliin en.

Yhdestä virheestä voi tulla iso onnettomuus tulipaloineen kenties tankkiautovuotoineen – ja pakoon et pääse. Ja semmoinen riski on joka päivä läsnä. Vaikka turvajärjestelmiä olisi kuinka niin kemikaalivuodot ja tulipalot on mahdottomia haasteita. Ja jos tunneli on paniikissa olevia autoilijoita täynnä yrittämässä pakoon niin eihän sinne viranomaisten autotkaan pääse.

https://yle.fi/uutiset/3-12550403

 

Eräs teknologian epäluotettavuuden muoto tämäkin

 

Ilmatieteenlaitoksen 10 ja 15 päivän ennusteet sateista ovat päiväkohtaisesti ristiriitaisia

Esimerkiksi Ruoveden paikallissäässä 10 päivän ennusteessa ei näy elokuun puolella päiväkohtaisesti sateita lainkaan – mutta 15 päivän ennusteessa ei niinä päivinä muuta olekaan kuin sadetta.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu