Mikään ei ole enää Euroopan valtioissa poissuljettua Venäjän väkivaltaisen imperialismin pysäyttämiseksi.

Mikä estää Ranskaa jo nyt viemästä joukkoja valmiiksi Länsi-Ukrainaan jos tarve tulee

Koskien myös Moldovan tilannetta.

https://yle.fi/a/74-20010573/64-3-216190

 

****

Mikään ei ole enää Euroopan valtioissa poissuljettua Venäjän  mistään piittaamattoman väkivaltaisen imperialismin pysäyttämiseksi.

On ylitetty punainen viiva niin että Euroopan valtiot voivat toimia Venäjän suhteen turvallisuussuvereniteettinsa pohjalta niin kuin haluavat.

Länsi toimii kuin pakkoneuroottinen pituushyppääjä jolla pitää olla kymmeniä askelmerkkejä vauhdinotossa niin että yhteenkään hyppyyn ei saada tarvittavaa nopeutta.

Hyvä esimerkki ja Euroopan turvallisuussuvereniteetin punaisen viivan ylitys on kun Tsekin presidentin nopeasti hankkimien 800 000 ammuksen toimitus saatiin jollakin helvetin opilla aikaiseksi vasta kuukausien päähän.

Koska lännen ja erityisesti Euroopan ja sen valtioiden yhteistoiminta on Euroopalle ja sen valtioille välitöntä vaaraa aiheuttavaa – on Euroopan valtioiden tartuttava omaan turvallisuuteensa täydellä valtiollisella turvallisuusuhan suvereniteetilla – ja tehtävä Venäjälle niin sen ulkopuolella kuin sen rajojenkin sisäpuolella niin kuin parhaaksi näkee.

Siksi esimerkiksi Ranskan aikeisiin lähettää Ukrainaan joukkoja aiheuttanee vastaavan reaktion muissakin maissa.

Mikään ei ole enää Euroopan valtioissa poissuljettua Venäjän mistään piittaamattoman väkivaltaisen imperialismin pysäyttämiseksi.

 

eerojuhani vaarala

Jos patoat joen ja ohjaat sen muualle – patoamisesi kädenjälki näkyy lähes kaikessa joen virtaama-alueella padon alapuolella – mutta myös uuden uoman virtaaman alueella.

Ihmisen kädenjäljen vaukutuksen dynamiikan logiilkka on juuri näin yksinkertaista.

Jos rikot monimuotoisuuden logiikan rikot kaikkea myös logiikan dynamiikan laajalla vaikutusalueella – luonnonvoimiin asti.

***

Hieno päätös EU:lta jota olen vaatinut siitä lähtien kun vaadin aineetonta kasvua

EU päätti - pesukoneet, pölyimurit ja älypuhelimet jne on pystyttävä myös korjaamaan.

***

Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu