Miksi sähköpyörä on aivan ylivoimainen kulkuneuvo ympäri Suomea kuntakoosta riippumatta

Miksi sähköpyörä on aivan ylivoimainen kulkuneuvo ympäri Suomea kuntakoosta riippumatta

Sähköpyörän ylivoimaisuus yksittäisen ihmisen kulkumuotona on siinä että sillä saa hienosti hoidettua hirveää yleiskuntoa vaatimatta – vaikkakin sitä vähitellen nostaen – lähimatkat 15-20 km saakka.

Taklaten siten pääosin 1000 kg painoisen – raaka-aine- ja energiankäyttötehottoman per henkilö – ympäristöhaittarautakasan henkilöauton ulos 15-20 km etäisyyksiltä KOKO MAASSA kaikissa kunnissa kuntakoosta riippumatta.

Näin ajatellen sähköpyörä on suorastaan nerokas asia yksityisen ihmisen kulkuvälineenä kaikkialla Suomessa.

Eikä autoakaan tarvitse omistaa. Sillä jokaisen vähänkin jotain autokuljetusta vaativaa tuotetta myyvän yrityksen sähköpyöräistyvässä Suomessa kannattaa omistaa auton ja kuljetuspalvelun pysyäkseen hengissä.

Samalla yritysten auton omistaminen ihmisten sijaan on eettisesti kestävää ja kansantaloudellisesti fiksua – mitä se nyt ei ole kaikkien tarvitessa omistaa tienpintojen kuluttaja-autoja.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu