Miksi Suomen, Ruotsin ja Norjan ei pidä edes flirttailla ydinaseilla

Miksi Suomen, Ruotsin ja Norjan ei pidä edes flirttailla ydinaseilla

Ydinaseiden kaukoluonteesta johtuen niitä ei tarvitse Suomeen sijoittaa. Eikä sitä lainsäädäntökään salli.

Ydinaseita Suomeen ei edes pitäisi sijoittaa. Se olisi tyhmää.

Koska Suomesta tulee heti paljon isompi maali Venäjälle ja Venäjän joukkoja tulee Suomen rajan läheisyyteen moninkerroin ja ohjusputkien suuntaaminen Suomeenkin on moninkertaista.

Kokoomuksen enempi vähempi peitelty flirttailu ydinaseiden kanssa on koko Naton liittokunnallekin vaarallista ja typerää. Jo senkin vuoksi että kun Pohjola pysyy alueen ydinaseettomuuden vuoksi Venäjän puolelta vähemmän varusteltuna – niin Natonkaan ei tarvitse tänne niin paljon sijoittaa edes sotatilanteessa niin paljon joukkoja. Pohjolalla on aika pieni strateginen merkitys Jäämeren suunta poislukien joka on sentään vajaan 2000 km päässä Suomenlahdelta. Johon nähden Suomen Lapilla on Natolle lähinnä tukialueen luonne.

Mutta jos tänne tuodaan ydinaseita niin alueen strateginen merkitys nousee mutta myös tulehtuu.Lähellä kun on sentään niin Pietari kuin Moskovakin.

Vain Uraliin pyrkivät sotahullut kokoomuspoikoset haluaa heti sodan jo ennenkuin se on syttynytkään Suomen rajoille että pääsevät kenkiään kopistelemaan ja sankaritekoja tekemään – joihin ei käytännön sotatilanteessa tulle yksikään nykyinen kokoomuksen kansanedustaja rintamalla vertaan vuodattamaan.

Siksi on äärimmäisen tärkeää että niin Pohjolassa kuin Natossakin ymmärretään perusteellisesti ettei ydinaseiden sijoittamisesta Pohjolaan pidä edes flirttailla.

Lyhytnäköiset kokoomuslaiset flirttailee sodan täydessä voimassaan heti Suomeen jos sellainen syttyy – Naton etujen vastaisuutta myöten typerrellen.

Pitäkää suojeluskuntahurmahenkiset kokoomuslaiset kaukana Suomen turvallisuuspoliittisesta strategisesta keskiöstä. He ovat Suomen turvallisuudelle vaarallisia,

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu