Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Parhaat blogit kerran viikossa – tilaa uutiskirje tästä –>

Onko niin että koronan tilastot on virheellisiä kun eivät lue rokotteiden hiipumista osittaiseksi vähentyväksi rokotesuojaksi

Ministeri Linden puhuu kuin hallituksella ja eduskunnalla ei olisi enää sanansijaa koronaratkaisuihin ja hänellä ei linjaa

Karkasiko vastuuministeriltä ote kädestä. Miten muuten ministeri Linden on päästy yllättämään.

Esimerkiksi niinkö että kun THL:n Salminen vetosi lapsiin niin nyt THL:n toimesta vahingoitetaan lapsia sillä että kun ei anneta neljättä rokotetta 60-80 vuotiaille niin moni iäkäs ei uskalla kohdata lapsenlapsiaan koronatartunnan pelossa – jolloin THL vahingoittaa sukupolvisia siteitä.

Ja nyt ministeri Linden sanoo että aiemmin ikäihmisiä eristettiin liikaa – ja nyt neljännen rokotuksen eväämisellä eristää itse ikäihmisten lisäksi myös lapsenlapsia heistä.

Ministeri Kiurulla oli sentään linja – Lindenillä ei.

HS:

” PERHE- ja peruspalveluministeri Aki Lindénin (sd) mielestä kasvomaskien laajamittaisesta käytöstä luovuttiin Suomessa liian aikaisin.

Lindénin helmikuussa alkaneen ministerikauden aikana koronatautiin liittyvien kuolemien määrä on ollut korkeampi kuin aiemmin pandemian aikana. Nyt epidemia on hiipumassa. Viime kuukausina kuolleet ovat olleet keskimäärin hyvin iäkkäitä, eikä kuolinsyy kaikissa tapauksissa ole ollut koronatauti. Silti Lindén sanoo ”pohtineensa vakavasti, mitä olisi voinut tehdä toisin”.

”Ikäihmisiä oli aiemmin eristetty niin paljon, etten oikein näe, että heidän eristämisensä olisi ollut oikein. Enkä näe, että yleisiä rajoitustoimia olisi tullut pitää yllä. Ikäihmiset eivät kuitenkaan pääsääntöisesti liiku ravintoloissa, teattereissa tai urheilutapahtumissa. Mutta maskien käytön olisin suonut jatkuvan aina tänne toukokuun lopulle saakka.”

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) poisti yleisen kasvomaskisuosituksensa huhtikuun puolivälissä. Lindénin mielestä suosituksen poisto tuli ”hieman yllättäen ja nopeasti”. ”

 

******

 

Huhtikuussa koronan ilmaantuvuus yli 70 v suurempaa osittaisella rokotussuojalla kuin rokottamattomilla

Onko se merkki siitä että luotetaan liikaa hiipuviin kolmansiin rokotuksiin – kun taas rokottamattomat osaavat varoa.

Onko tämä merkki myös siitä että neljännen rokotteen puuttumisesta tuli yli 70 v ansa – joka tulee nostamaan heidän ilmaantuvuutensa 15. 6. tilastoissa vieläkin korkeammalle.

Kai THL:n käsite ” osittainen rokotussuoja ” tarkoittaa sitäkin että viimeisen rokotteen teho on hiipunut. Vai onko pöyristyttävä johtopäätös – että ei.

Jolloin THL taluttaisi ihmisiä sillalle jota ei ole.

Kuolemien kohdalla tuo ero yli 70 v runsaan ilmaantuvuuden suhteen on osittaisella rokotussuojalla vielä murskaavampi rokottamattomiin nähden.
Joka on päinvastoin kuin olettaisi. Joka viittaisi siihen – että neljättä tehosterokotetta vaille jääneet ihmiset luottaisivat rokotussuojaan jota ei ole kun se on hiipunut pois.

 

Onko johtopäätös tämä. Onko niin että koronan tilastot on virheellisiä kun eivät lue rokotteiden hiipumista osittaiseksi vähentyväksi rokotesuojaksi.

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (2)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Esko Karinen
  Esko Karinen #3677698

  Eerojuhani yrittää tappaa lukijansa nauruun. Eihän se hyvä mies estä tartuntoja se rokotus. Se estää ”Vakavia tautimuotoja” (jos estää).

  Nuorilla ei ”vakavia tautimuotoja” ole, joten pelätkää vanhukset vaan omasta puolestanne.

  Ja ei niitä rokotuksia ole tarkoitus ottaa pötköön. Mitäs sitten otetaan kun parin kuukauden jälkeen vaikutus lakkaa ja altistuu uudelleen ”vakavalla tautimuodolle”?

  +1

  Ilmoita asiaton viesti