Minusta tätä arveluani siitä miten päädyttiin metsien hiilinielun sijaan hiilipäästöksi pitäisi tutkia

Minusta tätä arveluani siitä miten päädyttiin metsien hiilinielun sijaan hiilipäästöksi pitäisi tutkia

Että se oli tahallinen metsäteollisuuden ja metsänomistajien kahden tavoitteen taktiikka – saada kaadettua vihreät arvot metsien ja metsäteollisuuden ja metsänomistajien kimpusta.

Mutta päädyttiinkin ajattelemattomuuttaan ja eettisen todellisuudentajun puutteen vuoksi erittäin kalliiksi tulevaan vahinkoon kansantaloudelle hiilipäästöjen 2-7 miljardin euron sakkomaksuksi.

Miten se tapahtui.

Siten että metsäteollisuus tahallaan rakensi ylikapasiteettia – josta synnytettiin metsänomistajien ohella poliittinen paine että pitää hakata enemmän – koska on niin suuret tehdasresurssit rakennettu ja markkina vetää. Samalla haluttiin kävellä vihreiden arvojen yli johon liittyi voimakas propagandamyllytys lisähakkuiden puolesta johon perussuomalaisten höpinät saatiin mukaan asenteellisepäanalyyttisine vihervastaisuuksineen.

Ja kun Venäjältä loppui puun tuonti ja turve pantiin pannaan – niin taivasta myöten oli auki se että hakataan riukujakin energiapuuksi – josta varmaan osa meni selluteollisuudellekin.

Ja siinä metsäteollisuuden ja metsänomistajien omiin housuihin lämpimäksi kusemisen huumassa että nyt kävellään vihreiden yli ja tehdään rajattomasti rahaa pistämällä metsät sileiksi – tulikin yllättäen perälauta vastaan – 2-7 miljardia siitä kansantaloustappiota että menikin hiilinielu ja tulikin tilalle hiilipäästö.

Ja tuli Suomelle metsäteollisuuden ja metsänomistajien vuoksi EU:n porstuassa kerralla ja kunnolla köniin 2-7 miljardin edestä.

Ja nyt luikerrellaan somessa sen kimpussa että saataisiin ujutettua ne kusesta märät ja kylmät housut veronmaksajien jalkaan. Niin niljakkaan liejuista touhua kuin olla saattaa – julkisuudessa kommentoijien omalla nimellä ja naamalla.

Joka seikka saada kusiset märät housut veronmaksajien jalkaan saattoi olla jopa metsäteollisuuden ahne suunnitelma – tehdään rahaa metsänraiskauksella ja kustaan veronmaksajien housut märäksi.

Joka tapauksessa – joka näkyy somen keskustalaisten ja oikeiston asenteista – se mitä me kutsumme etiikaksi – ei ole koskaan kasvanut keskustalaiseen maaseutuun eikä metsänomistukseen eikä oikeiston ja kokoomuslaiseen metsäteollisuuteen. Joilla on aina ollut pääasia rahanteko wahlroosilaiseen tyyliin muista arvoista piittaamatta. Ja tulos on ruma 2-7 miljardia kansantaloustappiota siitä ettei ollut etiikkaa eikä sen vuoksi realiteettitajuakaan.

Niinpä arvottoman näytöksen jälkeen – niiden suomalaisten jotka haluavat nostaa Suomen etiikan tasoa – kannattaa äänestää vain näitä puolueita – demarit, vihreät, vasemmisto – ja rkp – jolla näkyy olevan joku haju mitä etiikka on. Mutta keskustalla ja kokoomuksella vainua etiikasta ei ole – ne ovat brutaalin rahastamisen puolueita.

Niinpä ehdotan että joulun jälkeen Marinin hallitus aloittaa selvitystyön esittämästäni prosessista kenties rikostutkintaankin johtaen jos siltä vaikuttaa.

Mutta emme me Suomessa enää kaipaa enää tämän kaltaista instituutiopaskaa mitä metsäteollisuus, metsänomistajat, kepu, kokoomus ja persut ovat esittäneet erinäisten etujärjestöjen savuverhotuella.

Rumaa, oikein rumaa suomalaisuutta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu