Mistä näitä aiheita löytyykin että koko ajan pitää mediaa torua manipulaatiotalouden toteuttamisesta

Mistä näitä aiheita löytyykin että koko ajan pitää mediaa torua manipulaatiotalouden toteuttamisesta

Olemmehan nähneet jo ettei media melkein edes osaa metsäteollisuusriippumatonta journalismia. Vaikka metsä on paljastunut superrikkaaksi arvotihentymäksi kerran 30 vuodessa yksiarvoisuuden avohakkuun sijaan.

Mutta että autoteollisuudenkin manipulaatiotalousjatke.

Olen Tampereella pe-la-su viikonloppulomalla 75 km päässä kotoani ja mielissäni siitä. Erittäin siisti kahden hengen hotellihuone mikroaaltouuni jääkaappivarustuksella kaksi yötä 128 euroa. Ei paha. Kävelymatkan päässä keskustasta.

Päivä vietetty aamukymmenestä auringonpaahteessa. Laittomasti karaokea mm Koskipuistossa laulaen

Pieni 20 cm korkea kaiutin vieressä niin pienellä että itse sen juuri kuulen ja laulan akustisesti siihen. Mutta karaokeohjelman  tausta kuuluu silti videolla hyvin. Tampereella järjestyssääntö kieltää sähköisen äänen vahvistamisen. Hyi – tein rikoksen ja teen siitä tässä samantien rikosilmoituksen mukaan lukien röyhkeydestä lakia vastaan.

Mutta voinhan minä laulaa ilman säestystäkin, O sole mio kovaa ja korkealta. Ei mitään vaikeuksia tehdä sitä. Älkää luulko etten kehtaa.

Mutta minä kun olen sitä mieltä ja sitä mieltä myös toteutan – että Suomesta ei turuilta ja toreilta laulua tapeta.

Huomenna lauantaina ollen sattumoisin eräs viihdekuoro viettämässä kesäjuhlaa Tampereen Laikun lavan tienoilla loppuiltapäivästä neljän jälkeen.

Sinne sitten kaikki ne jotka haluaa kohdata minut silmästä silmään asiassa kuin asiassa – JA ERITYISESTI NE – jotka haluaa Suomesta laulu-Suomen. Lupaan laulaa kaksiäänisesti duettoja.

Sinne tulkaa ja lauletaan koko armas lauantai-ilta puolenyön ylikin kaikesta sydämestä. Tehdään selväksi että Suomessa lauletaan eikä meinata.

Mutta tuo ei ollut varsinaisesti otsikon asia.

Vaan se – että voi sitä sähköpotkulautojen vilinää koko päivän ajan. Ja kun istuin hotellin pienellä terassilla yhden tuopin ajan niin ei kolmeakymmentä sekuntia ettei sähköpotkulautoja vilistänyt ohi. Ja enimmillään 7 samalla kertaa.

Mutta ei mediassa ensimmäistäkään juttua selvityksestä – jota tietenkään ei ole tehty koska tekeillä on – luulen – selvitys holtittomasta pysäköinnistä ja koska  sähköpotkulaudat närästää enemmän kuin bensan hinta – että millä perusteilla ihmiset ovat valinneet Tampereella sähköpotkulaudan liikennevälineeksi. He oun niin selvästikin ovat niin tehneet. Vankkaa evidenssiä vyöryy tuntitolkulla ohitse – josta media ei näytä tietävän. Senkin ehdin perjantain työpäivänä useampaan kertaan nähdä kuinka konttorityösiisti nuori nainen tulee bussipysäkille – klikkaa itsensä ulos sähköpotkulaudan vuokrasta ja hyppää bussiin.

Suomen media on kyllä ihan surkeista surkeinta museon vitriinien pölynpyyhkimismediaa.

 

Ps.Oikeus ja samantien halu musisoida julkisesti katoaa poliittis-hallinnollisin toimin. Eilen katselin kuinka ihmiset touhusi skeittilaudan kanssa – sitä saa tehdä mutta ei musisoida.

 

Ps. Korjaus, Näsinpuiston laululavan tienoilla. Mutta sateiselta näyttää.

+1
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu