Miten suunnitellaan kuntaan onnistunut luontopyöräilyn strategian perusta Levitä seinälle kunnan maastokartta.

Miten suunnitellaan kuntaan onnistunut luontopyöräilyn strategian perusta

Levitä seinälle kunnan maastokartta.

Laita neula kartalle siihen kohtaan josta voit laittaa lähtemään 6 -7 mielenkiintoista 15 km maastopyöräilyreittiä eri suuntiin – eli siis n 7 km säteellä tuosta neulasta.

Rakenna sitten tuohon neulan ympärille kahdeksan neljänhengen mökkiä puulämmityksellä. Ihan perusmökkejä siis. Ja niin monta mökkikylää kun löydät kunnan kartalta noita neulan paikkoja.

Järjestä maastosähköpyörien vuokraustoiminta.

Valmista nuo pyöräreitit kuntoon periaatteella reitin aukon raivaus n metrin aluskangas ja maata kankaan päälle ja/tai metsäautoteiden tms pyöräilytason kunnossapito myös talvisin.

Järjestä myyntitykki buukkaamaan 30 hengen busseja täyteen keskisestä Euroopasta pyöräilijöitä viikon luontopyöräilylomalle. Joka lupaa viikon joka päivälle kivan pyöräilyreitin.

Kolmekymmentä henkeä per neula kunnan kartalla – jos neuloja on 4 kartalla tulee yhteensä 120 pyöräilijää per viikko joista jokainen tuo vähintään 1000 euroa kuntaan. Joka on yhteensä 120 000 euroa. Viikossa. Jos homman imu lähtee liikkeelle ja Euroopassa liikkuu osaava bussien täyteen buukkaaja.

Vain tökkäämällä neljä neulaa kunnan karttaa ja toimien neulanterävästi muutenkin.

Ja Keski- ja Etelä-Eurooppa on kovaa pyöräilyseutua. Ja eikä siellä ole tällaista metsän rauhaa ja talveakaan. Ei ruskaa, ei keväthankia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu