Miten voi ihmisen tappamisesta – vielä terveydenhuollon virassa – syyttäjä vaatia minimissään vain 4 kk ehdollista vankeusrangaistusta

Miten voi ihmisen tappamisesta – vielä terveydenhuollon virassa – syyttäjä vaatia minimissään vain 4 kk ehdollista vankeusrangaistusta – kun kymmenkertaisen lääkkeen antamista voi jo pitää murhanakin. Sehän on erehdys jota ei voi olla huomaamatta – kymmenen pilleriä yhden sijaan. Etenkin kun lääkkeen antajina oli kaksi hoitajaa.

On huolestuttava hoitovirheillä vanhusten tappamisesta rankaisemisen ennakkotapaus jos tälle tielle oikeusvaltiossa mennään.

Tällainenhan voi pedata palkkamurhiakin vanhustenhuollossa perinnönsaamisten nopeuttamissyistä.

Yle

” Syytteen mukaan hoitajat aiheuttivat hoitokodissa olleen vanhuksen kuoleman. Tapaus sattui helmikuussa 2021, kun hoitajat olivat antaneet vanhukselle kymmenkertaisen annoksen opioidikipulääkettä ja aiheuttaneet hänelle liika-annostuksen.

Hoitajat myöntävät antaneensa hoitokodissa olleelle vanhukselle yliannostuksen kipulääkettä.

Syyttäjä vaatii heille vähintään neljän kuukauden ehdollista vankeustuomiota. ”

eerojuhani vaarala

Vaihtuvia pikkukommentteja:

Sinä voit itse olla oman henkisyytesi taidemaalari

Hengen avaruus tarvitsee vähän asuinneliöitä - ja avaraa luonnon kokemista.

Että on asuinneliöissään avoin itselleen - ja ulkona avoin luonnon kokemiselle.

Noin avoimuus itselle ja avoimuus luonnolle ruokkii toisiaan.

Jo auringon kirkastamille pilven reunoille, kevätpuron vireydelle tai kesäillan tuoksulle antautuminen hetkeksi - on jo riittävää avoimuutta luonnolle.

Ihan missä vaan - milloin vaan.

Antaa niiden tulla itseensä - ja se on siinä.

Kannattaa opetella pysähtymään ja avautumaan niiden ääreen - ja kyse on usein vain sekunneista - kun luonto virtaa avoimeen mieleen. Joka ruokkii mieltä ja sen henkisyyttä. Ja siinä kokemuksessa on aina hyvin kaunista toivoa. Juuri sitä mitä parhaat taidemaalarit pystyy loihtimaan maalauksiinsa - eikä kyse ole niinkään kohteesta - vaan lähestymistavasta. Miten sen maalaa.

Samalla tavalla sinä itse voit olla oman henkisyytesi taidemaalari - kun osaat pysähtyä edes sekunneiksi luonnon ääreen ja annat tulla sen hetkeksi itseesi.

Voit harjoitella sitä. Kun seuraavan kerran on aurinkoinen päivä - niin pysähtele huomaamaan mitä kaikkea valon ja varjojen leikkiä lukuisin värein auringon valo luo. Tai sateinen päivä, tai kuutamoilta.

Ja aisti ne kaikilla aisteillasi. Se tervehdyttää sinua kaikin tavoin.

___________________

Aforismi - Sosiaalisuudesta on tullut sekä epätotuudellisuutta että manipulointia - jonka uhreja ja tekijöitä ihmiset itse ovat

Kansainvälisenkin tason poliittinen innovatiivinen influensseri.

Olen aidon kysyntä-tarjonta demokratian ja kysyntä-tarjonta markkinatalouden toteutumisen vaikuttaja.

Kaikki blogini ja myös pianomusiikkiani löydät täältä.

http://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Lauluani voi kuulla Smule nimisessä nettikaraokessa nimelläni Jussi Vaarala.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu