Myydäänkö Suomen poliitikoille koko ajan keskeneräisiä teknologioita lupaavilla optimismeilla

Myydäänkö Suomen poliitikoille koko ajan keskeneräisiä teknologioita lupaavilla optimismeilla – jossa keskeneräisyyttä kutsutaan kehitykseksi

Jossa siis myyjän lupaavaa optimismia kutsutaan teknologian kehitykseksi.

Joka kuulostaa samalta kuin olisin yhtä sujuvasti jo rakentanut samalla hetkellä talon kuiotin siihen lainan.

Siinä on kuitenkin vissi ero että on suunnitelma kuin että se on toteutettu.

Kysymys kuuluu – onko sähköautokompurointi myyty poliitikoille pelkillä teknologian lupaavilla optimismeilla

Lupaavat optimismit eivät kylläkään riitä ongelmien ratkaisuksi. 

Kuulostaa päinvastoin autokauppalobbaamiselta.

Ja erityisesti lupaavat optimismit ei miellytä siksi – koska luulen että kalliiksi kasvaneet it- hankkeet on varmaankin olleet tulvillaan tuollaisia teknologian lupaavia optimismeja. Joissa sitten lääkäritkin käyttäjinä kompuroivat ettei tästä mitään tule kun on ostettu lupaavia teknologian optimismeja jotka ei toimi.

Joiden seurauksena on ollut nippu it-hankkeita joissa yhteiskunnalla asiakkaana on maksatettu lupaavilla optimismilla syötettyjä tuotekehitysprojekteja.

Minä erityisesti kavahtaisin teknologian lobbaamia lupaavia optimismeja. Ja niitä riittää – rakennusala, it-ala, kaivosalalallakin sukellettiin syvälle Talvivaaran lupaavaan optimismiin, sitten on uros ja mitä vielä.

Eikö näitä teknologian lupaavia optimismeja ja niiden systematiikkaa ole nähty tarpeeksi – että saadaan analysoitua auki miten myyntisysteemi toimii niin että sitten ei kuitenkaan myyty systeemi toimi.

Jossa showssa sitten julkisen sektorin hankintateknokraatit on kaikkea muuta kuin asiansa osaavia.

Kysymys kuuluu – onko koko sähköautotouhu poliitikoille lupaavilla optimismeilla syötetty ihmisille älyttömän kalliiksi tuleva puolibluffi.

Ja hylätty on biokaasuasia jossa on joka kantilta enemmän järkeä kun tässä sähköautokompuroinnissa – jossa ongelmat eivät ole pikkuviilauksia vaan massivisia megaongelmia joita kylmä ilmasto-pitkät välimatkat- akku yhdistelmällä on helppo odottaa olevankin

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu