Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Uuden Suomen Vaalietkot tulossa – tilaa maksuton ja määräaikainen uutiskirje jo nyt! Tilaamaan ->

Näin kapeakatseisen itsekäs ja ristiriitainen Turkki on

Näin kapeakatseisen itsekäs ja ristiriitainen Turkki on edes itse sitä ymmärtämättä

Iltasanomat ( kommentit ** merkkien välissä minun )

Jos kaikki menee hyvin, millaisella aikataululla Turkki voisi ratifioida Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydet?

– Meitä ei sido aikapaine. Arvioimme tätä (Suomen Nato-jäsenyyden ratifiointia) olosuhteiden, emme kalenterin perusteella.

** näin väittää Turkki – ymmärtämättä että olosuhde Suomelle on vaikea josta seuraa myös aikapaine – sillä se että Suomi ei kuulu Natoon saattaa olla houkutin Venäjälle hyökätä. Koska näin on ovat Yhdysvallat ja Britannia – oman velton asenteensa vuoksi Turkin itsekkääseen kiristykseen – auttamaan Suomea ja Ruotsia. 

Siis – amerikkalaiset ja britit ovat – ja ehkä jopa joutuvat kuolemaan Suomessa jos Venäjä hyökkää – Turkin typerän omanapasokean itsekkyyden takia. Josta voi tehdä johtopäätöksen – Turkki on kehittymätön mihinkään luotettavaan liittoon minkään tahon kanssa – ennenkaikkea älykkyyttä kapeuttavan totaalisen kieroilevan itsekkyyden vuoksi. Jonka vuoksi Turkki pitäisi potkaista ulos Natosta. Ja Suomen ja Ruotsin katkaista diplomaattisuhteet Turkin kanssa – sillä Turkki on välillisesti ties kuinka monella tavalla niille kansallinen uhka.

Ja amerikkalaiset ja britit ovat naiiveja Turkin suhteen. **

Mitä Turkki ajattelee Suomen ja Ruotsin päätöksestä hakea Nato-jäsenyyttä?

Çonkarin mukaan Turkki on aina ollut Naton avoimien ovien politiikan vahva tukija, joten Suomen ja Ruotsin Nato-hakemukset olivat tervetulleita.

Hän muistuttaa, että Nato-jäsenyys ei tarkoita vain turvallisuutta, vaan kaikkien jäsenmaiden on toimittava yksimielisesti ja solidaarisesti. Turkin periaatteellinen kanta kumpuaa tästä tosiasiasta.

– Meidän täytyy nähdä sekä Suomelta että Ruotsilta aitoa solidaarisuutta liittyen oikeutettuun turvallisuushuoleemme terrorismin torjunnassa.

** Mitä hemmetin solidaarisuutta Turkki osoittaa edes muille Nato-maille kuten amerikkalaisille ja briteille asettaessaan ne kuolemanuhan vaaran alle jos Venäjä saa päähänsä hyökätä Natottomaan Suomeen. Brittejä ja amerikkalaisia siinä kuolee myös. Paskanjauhantaa on se kun Turkki puhuu solidaarisuudesta – omasta kieroudestaan se puhuu. **

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (0)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.