Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys on alkanut – Etsi ehdokkaasi Uuden Suomen vaalikoneessa

Nämä ovat Venäjän lopun alun uutisia – eikä asiaan vaikuta enää edes ydinaseilla uhkailu tai käyttökään

Nämä ovat Venäjän lopun alun uutisia – eikä asiaan vaikuta enää edes ydinaseilla uhkailu tai käyttökään

Yle

” Venäjän entinen presidentti Dmitri Medvedev on sanonut, että Ukrainassa käytävän sodan häviäminen johtaisi Venäjän “katoamiseen”.

– Jos Venäjä joutuu lopettamaan sotilaallisen erikoisoperaation saavuttamatta voittoa, Venäjä katoaa, se repeää kappaleiksi, Medvedev kirjoitti CNN:n mukaan Telegramissa.

Sotilaallinen erikoisoperaatio on nimitys, jota Venäjä itse käyttää aloittamastaan täysimittaisesta hyökkäyssodasta Ukrainassa.

Medvedev kommentoi myös Start-sopimuksen keskeyttämistä. Hänen mukaansa päätös oli ”vääjäämätön”.

04:31

Venäjän YK-suurlähettiläs syyttää lännen olevan valmis uhraamaan Ukrainan Venäjän kukistamiseksi

Venäjän YK-suurlähettiläs Vasili Nebenzja on syyttänyt puheessaan YK:n yleiskokouksessa länsimaiden olevan valmiita uhraamaan Ukrainan ja kehittyvät maat Venäjän kukistamiseksi.

Nebenzja väitti länsimaiden kilpailevan keskenään Venäjälle määrättyjen sanktioiden määrässä. Nebenzjan näkemyksen mukaan pakotteet osuvat kovimmin kehittyviin maihin.

Yleiskokouksessa keskustellaan Ukrainan ja sen liittolaisten tukemasta uudesta päätöslauselmasta, jossa Venäjää muun muassa vaaditaan vetämään joukkonsa Ukrainasta välittömästi ja ehdoitta.

Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan tulee perjantaina kuluneeksi vuosi.

STT ”

****

Epäilen että tämä on Kiinan taitavasti kätketty ystävällinen viittaus kädellä Putinin hallinnolle luopua vallasta

Vaikea kuvitella että Kiina olisi niin epärealistinen että ajattelisi toisin.

Jos näin on niin Putinin hallinnon päivät ovat luetut.

Ja jopa koko Venäjän hajoaminen osiksi alkaa olla realismia.

Yle

” Kiinan korkea-arvoisin diplomaatti Wang Yi on tavannut muun muassa Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin ja presidentti Vladimir Putinin Moskovassa.

Putin vastaanotti Wangin Kremlissä keskiviikkona ja totesi, että maiden välinen vuotuinen kaupankäynti ylittäisi lähiaikoina 200 miljardin dollarin rajan. Summa vastaa noin 188 miljardia euroa, mikä tarkoittaisi yli 15 miljardin euron kasvua viime vuoteen verrattuna.

Wang puolestaan kertoi Putinille, että Kiinan ja Venäjän suhteet ovat kestäneet epävakaan maailmantilanteen aiheuttamat paineet, ja että käynnissä oleva kriisi on tarjonnut uudenlaisia mahdollisuuksia maiden välisten suhteiden kehittämiseksi.

Yhdysvallat on aiemmin ilmaissut huolensa siitä, että Kiina ryhtyisi toimittamaan materiaalista ja aseellista apua Venäjälle ”

eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (0)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.