Naton ja EU:n Ukrainan kanssa sopima 30 km rauhan- ja siviiliturvavyöhyke Ukrainan Venäjän ja Valko-Venäjän vastaisille rajoille

Naton ja EU:n Ukrainan kanssa sopima 30 km levyinen rauhan- ja siviiliturvavyöhyke Ukrainan Venäjän ja Valko-Venäjän vastaisille rajoille

Analogisesti sille – että Venäjä käytti Valko-Venäjän aluetta ja rajanylityksiä laittomaan sotilaalliseen hyökkäykseen Ukrainaa vastaan – voi Nato ja EU käyttää Ukrainan kanssa sopien Ukrainan Venäjän ja Valko-Venäjän vastaisten rajojen 30 km levyistä rajavyöhykettä – lailliseen rauhan- ja siviiliturvatoimintaan.

Niin että Nato, EU ja länsi tuo sekä rajavartija- että siviilijoukkoja turvaamaan rajaa ja vyöhykettä.

Ja ukrainalaiset siviilit voivat paeta sinne turvaan. Jonne tuodaan myös läntistä yritystoimintaa.

Samalla Ukraina voi vapauttaa joukkojaan sotimaan Venäjää vastaan ajaakseen venäläiset maastaan – kun taas Putinin Venäjä joutuu päinvastoin lisäämään noille rajoille joukkojaan – sillä se ei täysparanoidisessa harhaisuudessaan tiedä mistä ja milloin ja miksi Nato hyökkää – kun taas päinvastoin Nato ja länsi varsin hyvin tietää milloin ja miksi se hyökkää jos hyökkää.

Samalla Venäjä asetetaan siviilejä kohtaan terroristiseen hyökkäykseen syylliseksi ja Natoa uhkaavaksi tahoksi – jos se pommittaa tuota rauhan- ja siviiliturvan vyöhykettä – jossa tapauksessa se laukaisisi Naton ja lännen toimia Venäjää vastaan kaikilla Naton ja lännen Venäjän vastaisilla rajoilla.

Joka sekin lisäisi täysparanoidisen Putinin Venäjän tarvetta lisätä joukkojaan ympäri Venäjän rajoja. Jolloin Venäjä joutuu sitomaan sotilaallisia voimiaan rajojensa turvaamiseen eikä sotimiseen.

Näin on saatu Venäjä rauhan- ja siviiliturvasatimeen.

Ja luotu venäläisille ihan nenänsä eteen rajansa takaa näyteikkuna katsella lännen tervettä taloudellista ja turvallisuustoimintaa vyöhykkeellä.

Samanlaisia 30 km levyisiä rauhan- ja siviiliturvavyöhykkeitä Nato ja EU voi sopia myös pakolaisalttiille rajoilleen muidenkin valtioiden kuten Välimeren Afrikan puoleisten valtioiden alueille – jolloin pakolaishallinta Afrikasta tulee suoraan Naton ja EU:n haltuun yhdessä sopijavaltion kanssa. Ilman kalliita Turkin tapaisia bulvaaneita joista ei ole kenellekään taloudellista eikä syvällistä kehityshyötyä – etenkään Turkin kanssa kun tiedetään ettei Erdogan ihan talousnero taida olla.

Samalla saadaan laillinen alusta demokratian ja sen suoman sisäisen ja ulkoisen turvan luomiseksi ja kehittämiseksi Naton, EU:n ja lännen ulkoisilla rajavaltioalueilla.

Jopa siinä mielessä että noille 30 km vyöhykkeille voi länsi ja EU perustaa yritystoimintaa pakolaistyövoimalle – jolloin noista rauhan- ja siviiliturvavyöhykkeen sopijavaltioista tulisikin taloudellisen yhteistyön ja läntisen taloudellisen hyvinvoinnin yhteistyövaltioita. Ja läntiset yritykset saisivat työvoimaa yrityksiin joita se noille vyöhykkeille sijoittaa ja sopijavaltio taas taloudellista kasvua. Joka veisi lännen investoinnit ja taloudelliset seuraushyödyt Kiinasta noille valtioille. Mikä olisi aivan oikein Kiinan liittoutumiselle Putinin pahuuden kanssa. Ja pakotteita pahempi rangaistus.

Ja kaikki muut voittaa – paitsi aggressiiviset diktatoriset valtiot.

Tietysti menettely herättäisi Venäjän sisäisilläkin alueilla halua päästä mukaan lännen ja EU:n tuon kaltaiseen toimintaan – ja ehkä alueiden aktiivista halua irrottautua Venäjän kynsistä.

Ja Suomestakin löytyisi kyllä palavaa halua auttaa Karjalan aluetta terveeseen taloudelliseen nousuun.

Joka Putinin Venäjän oloissa on mahdoton ajatus. Kun sehän varastaisi oitis suomalaiset yritykset.

eerojuhani vaarala

Ollaksesi varmasti ajantasalla miten ajattelen ja mitä kirjoitan - kannattaa sinun seurata blogiani

http://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Hyvät neuvot tulevat kaikkein kalleimmiksi – silloin kun niitä ei ymmärretä kysyä. Kyllä minä konsulttina olen käytettävissä – tietty maksua vastaan – jos asiat jumittaa.

Aforismi. Jaettaessa hyvä lisääntyy - pelkästään vastaanotettaessa se ehtyy.

Aatteeni on kehittämäni eettis-realismi - se näkyy kirjoituksissani - tartun asioihin suoraan ja eettisesti.

Aforismi - meidän pitää rakastaa ja kehittää julkista sektoria - eikä vihata ja tuhota sitä

Talouden painopiste pitää siirtää teknologian kasvupakosta - aineettomien arvojen laajoihin kasvumahdollisuuksiin

Pitää vain myöntää että muukin on työtä kuin teknologia ja materialismi.

Talous on siis viritetty väärille arvoille joita ihmiset yhä vähemmän haluaa - ja mitataan väärillä mittareilla jotka ei juurikaan noteeraa aineettomia arvoja.

Ja ihmisten syvin ja korkein arvopohja on aineettomissa arvoissa - on aina ollut ja on aina oleva.

Talous, teknologia ja materialismi - on siis eksyksissä itseensä - ja eksyttänyt sinne poliitikotkin - ja pankit.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu