Onko Nokialla aika eettisesti hintelä asenne – ettei Ukrainan sota kuulu sen toimialaan.

Nouseva kysymys kuuluu – milloin ja miten länsi alkaa ratkaista Venäjän ongelman

Johon länsi on nyt täysin kypsynyt.

Ja kun nyt Venäjä on pilaantunut täysin puussa putoamistaan odottavaksi mädäksi omenaksi asti.

Kaikki lännen jyrkät talouspakotteet ja jyrkkenevät asenteet osoittavat – että Putinin Venäjä on mennyt äärimmäisyyksiin – jotka johtaa sen täydelliseen pysäyttämiseen ja Venäjän pakottamiseen muutokseen.

Rääpälemäisen surkeaksi osoittautunut ja itsensä pääosin Ukrainassa loppuun kuluttanut Venäjän armeija – asettaa sekä suuren houkutuksen että suoranaisen eettisen velvoitteen alkaa viedä sotavoimin Venäjän ikuisen ongelman kohti nykyaikaisesti kelvollista eettistä ratkaisua. Ja länsi kasvattaakin sotilaallista valmiuttaan siihen koko ajan.

Lisäksi Venäjän vallan alaiset sisäiset Putinin kaatamista haluavat voimat poliitikoista sisäpiiriin ja kansasta Venäjän alistamiin kansoihin on kasvavasti kuin dominorakennelma – joka yhden palikan kaatumisella romahduttaa kukaties piankin Putinin sairaan rakennelman minä hetkenä tahansa.

Lisäksi lännen valmius Venäjän ongelman ratkaisemiseksi on niin suuri – että länsi on valmis lyömään Kiinankin talouspakotteilla täysin polvilleen puhumattakaan Intiasta – että niidenkin on taivuttava Putinin vallan täydelliseen kaatumiseen.

Lisäksi otteet voivat koveta niinkin että Venäjän ilmatilan loukkauksiin reagoidaan loukkaavan ilma-aluksen alasampumisella.

Putinin hallinto on vääjäämättömän kaatumisen tiellä.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu