Nuorista viedään parhaat päältä ja heistä imetään parhaat sisältä on talouselämän motto

Nuorista viedään parhaat päältä ja heistä imetään parhaat sisältä on talouselämän motto

Nuorten henkisen pahoinvoinnin syynä turvallisuus- ja tulevaisuuspohjan vievä kehno eettinen tilanne kahdelta aikuisten suunnalta.

1. Koulukiusauspahuutta eli koulukiusaajia ei poimita pois muita häiritsemästä joka aiheuttaa valtavan epäluottamuksen aikuisten maailman etiikkaan. Että ihmisten pahuudelle ei tehdä mitään.

2. Ei tehdä tarpeeksi ympäristötoimia niin että nuoret voisivat luottaa tulevaisuuteensa. Kun minulla on perhe on maapallon keskilämpötila taas noussut, kun lapset lähtee kotoa on jälleen maapallon keskilämpötila noussut…….

3. Talouselämä poimii nuorista parhaat päältä eikä sillä ole vastuullista asennetta kaikkiin nuoriin. Se ei välitä kuin niistä nuorista sen aikaa että saa puristettua heistä mehut.

Parhaat päältä poimii parhaat päältä on talouselämän henki – ei ihme että jo toiseksi parhailla saati jonon viimeisillä syntyy eksistentiaalinen ahdistus jo varhain. Jos et pärjää kukaan ei välitä.

Sitten talouselämähenkinen oikeisto haukkuu punavihreää hallitusta syypääksi ihan kaikkeen mukaanlukien oikeusviranomaisten töppöilyt ja paperiteollisuuden vääjäämätön nahistuminen josta minäkin taisin kirjoittaa yli 15 vuotta sitten.

Onkohan punavihreä hallitus mahtanut tajuta että oikeistomöykkääjät ovat nostaneet hallituksen omnipotenssiluokkaan jumalat.

https://yle.fi/uutiset/3-11813380

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu