Nyt on seuraavan kysymyksen vuoro – milloin Venäjän rajanaapurit hermostuu muuhun länteen heidän kohtalollaan leikkimisestä

Nyt on seuraavan kysymyksen vuoro – milloin Venäjän rajanaapurit hermostuu muuhun länteen heidän kohtalollaan leikkimisestä – ja ottaa kohtalon lujasti omaan käteensä

Tässä on hyvä kooste oleellisista asioista kuten itsekin olen kirjoittanut.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010153398.html

Nyt sille tarvitaan uusi näköala.

Pohjoisesta alkaen – Norja, Suomi, Baltian maat, Puola, Ukraina, Moldova, Georgia, Armenia ja luultavasti myös Kazakstan – ovat lopullisia maalitauluja ja verenvuodattajia sille kelvottomalle aseapupanttaamiselle jota muu länsi on koko ajan harrastanut.

Pitäen käytännössä Venäjän uhkaa heille koko ajan hengissä. Koko ajan – hengissä.

Ja tuputtaen sotastrategioitaan joilla ne on kompuroineet kaikkien heikompien valtioiden kanssa tappioon ja vetäytymiseen minne ovat kehnoine sodan osaamisineen hyökänneet. Jo vuosikymmenten ajan. Liki vailla poikkeusta. Mitä ne siis osaa.

Minkä vitun takia rahaa ja omaa aseteknologiaa pursuavien Venäjä-vihaavien – viimeistään sen törkeyksien vuoksi luokkaa Ukrainaan hyökkäys – pitää sietää sitä ylimielistä sotilasosaamatonta paskaa jota muu länsi heidän kohtalonsa uhaksi tyrkyttää asepanttaamisellaan Venäjän uhaksi kasvattaa.

Norja, Suomi, Ruotsi, Tanska, Baltian maat, Puola, Ukraina, Moldova, Georgia, Armenia, Kazakstan ja kaukaa vielä Japani.

Ottaa kyllä itsekin yhden rappiopaska Venäjän sellaiseen sotilaalliseen uhka kontrolliin yhdessä valtiovyöhykkeellä Norjasta Japaniin.

Ettei Venäjä uskalla tehdä niille mitään – sillä se saa heti 100 km syvyisen hyökkäysvyöryn päälleen koko vyöhykkeen pituudelta niin että tuhon omaksi joutuu kaikki Venäjän keskeiset strategiset tekijät Murmansk, Pietari, Kaliningrad, Moskova ja Tanskan salmien kautta Venäjän meriliikenne Itämerellä.

Kyllä nuo maat saa satavarmasti yhden paskaläjä Venäjän pysyvään historialliseen kontrolliinsa ilman sotilasstrategisesti rappeutuneiden Yhdysvaltojen, Saksan, Ranskan ja Italian vähäisintäkään apua.

Nostatetaan vyöhykevaltioiden osaaminen molempien sukupuolten asevelvollisuudella ja Suomen varusmieskoulutuksen viennillä ja omalla kasvatetulla asetuotannolla siihen tasoon – että paskaläjä Venäjä anelee muutamassa vyodessa ettei vyöhyke tekisi Venäjälle mitään.

Joka on niin loputtoman umpityhmä että sen kaikki keskeiset strategiset asiat ovat hyvin lyhyellä etäisyydellä niin hävittäjille, ohjuksille kuin jalkaväellekin – ja silti Kremlin älykääpiösakki uhittelee tuolle valtiovyöhykkeelle. Joka voi jo nyt jyrätä Venäjän sadan kilometrin syvyyteen milloin tahtoo. Ja muut lännen muka geostrategiset osaajat ei ymmärrä varmaan näitä kovia faktoja tälläkään selittämisellä.

eerojuhani vaarala

Vaihtuvia pikkukommentteja:

Sinä voit itse olla oman henkisyytesi taidemaalari

Hengen avaruus tarvitsee vähän asuinneliöitä - ja avaraa luonnon kokemista.

Että on asuinneliöissään avoin itselleen - ja ulkona avoin luonnon kokemiselle.

Noin avoimuus itselle ja avoimuus luonnolle ruokkii toisiaan.

Jo auringon kirkastamille pilven reunoille, kevätpuron vireydelle tai kesäillan tuoksulle antautuminen hetkeksi - on jo riittävää avoimuutta luonnolle.

Ihan missä vaan - milloin vaan.

Antaa niiden tulla itseensä - ja se on siinä.

Kannattaa opetella pysähtymään ja avautumaan niiden ääreen - ja kyse on usein vain sekunneista - kun luonto virtaa avoimeen mieleen. Joka ruokkii mieltä ja sen henkisyyttä. Ja siinä kokemuksessa on aina hyvin kaunista toivoa. Juuri sitä mitä parhaat taidemaalarit pystyy loihtimaan maalauksiinsa - eikä kyse ole niinkään kohteesta - vaan lähestymistavasta. Miten sen maalaa.

Samalla tavalla sinä itse voit olla oman henkisyytesi taidemaalari - kun osaat pysähtyä edes sekunneiksi luonnon ääreen ja annat tulla sen hetkeksi itseesi.

Voit harjoitella sitä. Kun seuraavan kerran on aurinkoinen päivä - niin pysähtele huomaamaan mitä kaikkea valon ja varjojen leikkiä lukuisin värein auringon valo luo. Tai sateinen päivä, tai kuutamoilta.

Ja aisti ne kaikilla aisteillasi. Se tervehdyttää sinua kaikin tavoin.

___________________

Aforismi - Sosiaalisuudesta on tullut sekä epätotuudellisuutta että manipulointia - jonka uhreja ja tekijöitä ihmiset itse ovat

Kansainvälisenkin tason poliittinen innovatiivinen influensseri.

Olen aidon kysyntä-tarjonta demokratian ja kysyntä-tarjonta markkinatalouden toteutumisen vaikuttaja.

Kaikki blogini ja myös pianomusiikkiani löydät täältä.

http://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Lauluani voi kuulla Smule nimisessä nettikaraokessa nimelläni Jussi Vaarala.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu