Oikeisto on täysin epärealistisessa kuvitelmassa että nykyisillä mittareilla ihmisten elintaso säilyisi saati kasvaisi

Oikeisto on täysin epärealistisessa kuvitelmassa että nykyisillä mittareilla ihmisten elintaso säilyisi saati kasvaisi

Että kokoomuksen verotustuijotuksella asiat ratkaisivat – ei ratkea – se on katteeton oletus ja odotus.

Miksi.

Siksi että maailmassa on menossa niin monta prosessia jotka johtaa nykymittarein elintason putoamiseen – eikä Ukrainan sota ole siinä kuin vain yksi häiriöpykälä.

Se että ihmiset riisuu ympäristötaakkaansa merkitsee sitä että he riisuvat materialismiaan – joka pudottaa rytinällä materialistista tuotantoa ja työpaikkoja. Se on jo menossa oleva trendi.

Toisaalta varallisuuskin keskittyy yhä harvemmille – ja se ei auta tässä maailmassa mitään – ei yhtään mitään mihinkään ongelmaan. Minä en ainakaan tunne kuin tolloja superrikkaita.

Trendit on niin isoja ja niin omalla painollaan meneviä – ettei siinä auta mitään jotkut veropuuhastelut tms.

Menossa oleva kehitys on sitä enemmän pudotus johonkin tuntemattomaan – mitä vähemmän se on suuntautunut tietoisesti johonkin tavoitteeseen.

Minä olen esittänyt lukuisia asioita noiksi tavoitteiksi joihin maailman pitäisi mennä.

Tietysti yksi on iso valtioiden tekemä omaisuuden leikkaus maailman rikkaimmilta – luokkaa 30 prosenttia – että saadaan ihmisten elintasoa tasattua.

Mutta myös näitä – autoilu kaupungeista ulos, avohakkuut metsissä kiellettävä, demokratian eteen raju taistelu niin että Venäjä voitetaan ja diktatuurit kaadetaan jne.

Kannattaa jo todellakin nyt ymmärtää että se minne ollaan menossa on parempi olla tietoinen tavoite ja materialismin leikkaaminen – kuin vanhassa kiinni roikkuminen ja sen jälkeen vääjäämätön vapaa pudotus.

Ihmiskunnan tavoitteena pitää olla oikeastaan kolme asiaa – monimuotoisuus, myös ihmiskunnassa – aineeton kasvu – ja etiikan ja realismin kunnioittaminen.

Noilla eväillä on hyvä luoda elintason laskun tavoitetila – joka on parempi elämä kuin nykyinen materialistinen järjettömyys – eikä lopultakaan mikään sydäntäsärkevä menetys.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu