Olen aina tykännyt Paavo Väyrysestä – politiikan Houdinista

Paavo on aina sanonut mitä tahtoo, ollut vastavänkyrä, kenties kepu pettää aina – lipunkantaja, aina päätynyt poikkeavilla kannanotoillaan valtaväylältä pusikkoon, ja aina mitä kummallisimmin politiikan McGyver virityksin tullut takaisin, ollut kuin lähtemätön syylä hesarin kasvoilla.

Näkemyksiä, laajoja näkökulmia, kummallisia omanapaisuuksia, kotiinpäin vetoja.

Absoluuttisen itsenäisesti kantansa ilmaiseva politiikan Houdini – että kun heität Paavon säkkiin ja betoniporsaaseen sidottuna mereen – niin ensin sieltä lentää betoniporsas ylös ja sitten pulpahtaa Paavo.

Kyllä semmoista pitää kunnioittaa tässä ponnettomien kloonien maassa.

En pyri Paavon suhteen mihinkään, olen tämän aiemminkin vuosia sitten kirjoittanut. Halusin sen vain sanoa kun Paavo täällä puheenvuorossa on – kommentoinnin blogeihinsa sallien

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu