Olen luonut monta merkittävää näkökulmaa maailmanparantamiseksi.

Miksi imperialismi pitää saada pois – siksi että se on kattavin iso ongelma ja pilaa mm YK:n.

YK:n turvallisuusneuvosto. G7 maat on imperialismia ….

 

 

Olen luonut monta merkittävää näkökulmaa maailmanparantamiseksi.

Eettis-realismi, aineeton kasvu, luonnon ja ihmisyhteisöjen monimuotoisuus, ehdoton puupelto- ja avohakkuuvastaisuus ja sen tilalle jatkuvan kasvun metsänhoito ja laajempi metsäkäsite, autottomat kaupungit linjaus, tekoäly sopii vaim fiktiivisiin ja tarkasti realiteettirajattuihin tarkoituksiin – sillä tekoälyllä ei ole sitä todellisuudentajua joka ihmisillä on – joten tekoäly tekee alkeellisia todellisuustajun virheitä – jolloin vapaasti toimiessaan se tekee vaarallisia virheitä – ja toisaalta sitä pitää vahtia kuin kolmivuotiasta lasta ettei hän tee ymmärtämättömyydessään mitä sattuu ja siivota hänen jälkiään – joten tekoälyllä on samaan tapaan kehittymätön moraali ja todellisuudentaju kuin pikkulapsella.

Mutta nyt olen tuonut uuden merkittävän vision – meidän on taisteltava maailma vapaaksi imperialismista – sillä siitä ei ole kaikissa muodossaan muuta kuin valtavasti haittaa.

Siksi taistelu Putinia vastaan on taistelua imperialismia vastaan. Mutta niin että se imperialismi on havaittava myös lännessä ja poistettava sekin.

Imperialismin poistaminen maailmasta pitää olla lähitulevaisuuden keskeisiä teemoja.

Ja imperialismin vastustamisen asia pitää ymmärtää myös oikealla tavalla ydinasiana kuten kaupunkien imperialismi maaseutuun nähden ilmiönä.

eerojuhani vaarala

Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu