On käsittämätöntä ja suorastaan naiivia ettei media ja tutkijat ymmärrä Suomen presidentin asemasta tätä aivan perusasiaa

 

On käsittämätöntä ja suorastaan naiivia ettei media ja tutkijat ymmärrä Suomen presidentin asemasta tätä aivan perusasiaa

Presidentti Niinistö on siinä asemassa

1. Että hän kuulee ja tietää asioita joita kansalaiset ja media ei kuule eikä tiedä.

2. Eikä presidentti kaikkia kuulemiaan ja tietämiään asioita voi kertoa kuin korkeintaan pienelle piirille valtion johdossa.

Se kun sattuu olemaan presidentin tehtävän ytimiä että hän kuulee asioita ja ollakseen presidentti hänen on myös vaiettava monista asioista.

3. Meidän on vaan a. luotettava siihen jos hän sanoo ettei ole aihetta siihen ja tähän ja b. että on vain luotettava että hän sanoo jos asiat on muuttuneet ja jotain täytyy tehdä.

4. Presidentti Niinistö on minusta tässä suhteessa asiallisesti oikeassa kulmassa asioihin ja pitää huolen pääministeri Marinin kanssa jos jotain on että siitä tiedotetaan.

Minusta he ovat jämäköitä hötkyilemättömiä harkitsijoita. Joten kyllä minusta tässä suhteessa ei ole epäilystäkään etteikö he informoisi kansaa ja mediaa jos aihetta on. Minusta he ovat tässä suhteessa täysin luotettavia.

Puhuttakoon mediassa ja somessa mitä tahansa – niin tuo heidän asemansa on järkähtämätön ja myös ulkomaisen median ja tutkijoiden spekulaation ulkopuolella.

Spekuloida voisi jos he olisivat levottomia tuuliviirejä – mutta kun he ovat täysin päinvastaisia. Ja siinä mielessä Suomen valtion johto on yksinkertaisti hyvissä käsissä. Sama koskee puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Kanervaa ja puolustusministeri Antti Kaikkosta.

Niin että luotetaan nyt vain presidentti Niinistöön Suomen turvallisuuspoliittisissa ja puolustusasioissa.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu