On virhe ja vaarallista liimata paikkansa yhteiskunnassa löytämisen ja elämänsä merkityksen toisiinsa

On virhe ja vaarallista liimata  paikkansa yhteiskunnassa löytämisen ja elämänsä merkityksen toisiinsa

Talouselämä ja sen liekanarussa poliitikot ovat aiheuttaneet sen

1. Ensinnäkin vaikka satsataan miljardeja koulutuksiin ja työvoimapalveluihin, rekrytointiin jne – niin ihmisten paikkansa löytäminen on yhteiskunnassa vaikeutunut vaikeutumistaan. Enää ei ole millään koulutuksella mitään taetta että saisi etenkään pysyvän työpaikan.

2. Toiseksi yhä enemmän yhä pienempiä yksityiskohtia vaaditaan että olisi kelvollinen työhön niin että siitä on tullut diskrimoiva kujanjuoksu josta yhä harvempi pääsee läpi.

3. Sillä että ihminen olisi vain minä – siis vain minä – kaikkine avuineen ja puutteineen – ei ole enää mitään painoarvoa. Sinun pitää olla asuja ja kodin sisustusta myöten klooni, jopa tangokuninkaiden pitää olla toistensa klooneja, ja ihmiset pyrkii kulttuurialalla esimerkiksi pinnalle sillä että yrittävät kopioitua mahdollisen menestyjän näköispainokseksi.

4. Kuitenkin ihminen elää kaikessa omana persoonanaan – vai elääkö – ei – siksi heitä ahdistaakin kun he eivät saa olla oma itsensä. Sanna Marin on ottanut haasteekseen julkisestikin olla oma itsensä – pääministerinä. Sietämätöntä, kuinka se kehtaa olla oma itsensä – sanoo klooni-ideologit – ihanaa sanoo globaali maailma isoimpia medioita myöten.

5. Ihmisen persoona on poistettu yhteiskunnasta – se ei saa näkyä missään, ei edes kulttuurissa.

6. Jos on liimannut paikkansa löytämisen elämänsä merkitykseen – on elämänsä tuhoamisen riskin ansassa. Ei löytynyt paikkaa yhteiskunnassa eikä merkitystä.

7. Siksi on viisaasta että vähemmän piittaat paikastasi yhteiskunnassa – kuin siitä että sinä olet sinä, sinä persoona, sinä sinuna joka paikassa persoonallisuutena, aitona niin kuin olet.

8. Lisäksi sinun kannattaa irrottaa liimaus myös merkityksen ja yhteiskunnassa paikkasi löytämisen välillä. On yksinkertaisesti hölmöä että menettää elämässään merkityksiä sen takia että löytäisit paikkasi yhteiskunnassa.

9. Jos haluat asua metsässä hirsimökissä ja soittaa trumpettia – niin sitten teet niin merkityksiesi tärkeyden vuoksi ja otat sitten semmoisen työn ja ammatin joka sopii siihen. Etkä toisinpäin että annat työn ja markkinoinnin ja mainonnan sanella elämäsi merkitykset.

10. Mitä yhteiskunnan pitäisi tehdä – pelastaakseen ihmisten elämän merkitykset ja heidän oikeutensa olla ihan vaan minä vaikka olisi kuinka ylivoimaisen erinomainen tai säälittävän surkea.

11. Yhteiskunnan pitää siirtää heti miljardi rahaa ihmisten aineettomien arvojensa oikeutukseen, olemassaoloon ja kehittämiseen ja siihen että he saavat olla minä – minä persoonana.

Että voivat elää merkityksellisen persoonallisen elämänkaaren. Koko ajan.

12. Ja se miljardi pitää leikata teknologialta joka on pahin kloonitehdas – sekä veroina, tukien leikkauksina että erillisinä ”tarjous josta ei voi kieltäytyä” satsauskehotuksina ihmisten oikeuteen oman elämänsä merkitykseen omista aineettomista arvoistaan ja oikeuteen olla oma persoonansa joka paikassa.

Ihmisethän ovat nykyään kuin kloonirobotteja jonka pään ja sydämen paikalla on kuivettunut kukkakimppu.

Ja tässä paskassa vielä robotiikkaa työnnetään ihmissuhteiden tilalle.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu